A határokon át ingázó és mezőgazdasági dolgozók védelmében adott ki az Európai Bizottság új ajánlást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Mert akkor a vàroslakóknak kell leszedni az fàròl az almàt.
Pálinkás Pál
nofene,csak nem kezdik belátni hogy kissé elkapkodták a dolgot???hát igen...otthon maradó emberekkel nehéz lesz aratni...betakarítani stb...jó lenne az elgondolás,ha manna hullana az égből!!!
Bogdab Anna
Aha mar is baj van mi ? a nemet nem fog kimenni a mezögazdasagba spargat kiturni a földböl epret felszedni stb ezt a kelete uropaiak csinaltak mindig is, Gyorsan haza küldtek mindenkit a nemetek es az osztrakok is amikor jött a baj pedig valoszinü sokan jogosultak lettek volna ott minden szocialis segitsegre na csak sporolni akartak az lehet sikerült is valahol meg is van minden joban rossz mert lehet,hogy igy mar sokan vissza sem akarnak majd menni (?)!. Na de kerdem en az a sok aranyos bevitetett Wilkommennel ,ölelessel szelfizessel fogadott bivaly sereg merre tekereg miert nem lehet hasznositani öket ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.