SEMMI, ÉSZRE SEM VETTÉK, HOGY VAN ILYEN… Nincs olyan nap, hogy a koronavírusra Európában egyedül fittyet hányó belarusz elnök, Alekszandr Lukasenko ne kerülne be a világsajtóba a nagy feltűnést keltő mondataival. A helyzet náluk normális, hiszen Fehéroroszországot nem zökkentette ki a világjárvány a megszokott kerékvágásból. A regisztrált fertőzöttek száma 94, de a mozgásszabadságot nem korlátozták. Sőt még a futball bajnokság is elindult, mégpedig nézőkkel a lelátókon.

Forrás: fokusz.online
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
hát na!
hát van aki nem hisztizik na!
hát mér hisztizzen?
hát csak, na!
hát így kilóg a sorból, na!
peterkelemen
Koronavírus a leggyengéb vírus ami valaha volt. Az influenza sokkal veszélyxesebb és minden évben 650 000 embert öl azért bezzeg nem retteg egyik idióta sem holott hiába van rá védőoltás az nem garantálja azt, hogy nem kaphatod el ugyanis a szezonális influenza évente változik.
Zsopiale
Azért nem kéne harsányan vagdalkozni, főleg abszolút nem megerősített adatok alapján... a beloruszoknál diktatúra van, méghozzá leginkább putyinista bolsi zagyvalék... a jelentések, amiket leadnak onnan, kb mint szarbángeci hazugság cunamija... jó ha épphogy köszönőviszonyban vannak a valósággal, de inkább még annyira sem... azaz nem tudjuk mik a valós virológiai történések ott, maradjunk abban... Türkmenisztán meg oké hogy betiltott mindent ami csak koronavírussal kapcsolatos, ki sem mondhatod abban a szintén őrült diktatúrában, még a karantén, meg arcmaszk szót sem nyilvánosan, nemhogy a koronavírus szót... de ugyanez, hogy nem tudjuk mik a valós adatok, viszont ugyebár az ország fele a Kaszpi tenger... a másik fele sivatag... igen gyéren lakott.. Majdnem akkora mint a 80 milliós Törökország és van kemény 5 millió lakosa... egyetlen nagyváros van, az sem túl nagy és amúgy sincs ott nagy ugribugri... ők biztos nem repkedtek Kínába, meg USA-ba sem, bár gazdag ország, a gázkitermelésből... szóval bármi lehet az igazság... Észak-Korea ugyanez és láthatjuk, nyilvánvaló hogy a zsíreszkimóbébi ebbe döglött bele... amúgy kiderült hogy simán húzódhat agyra is meg szívre is (ahogy az influenza is amúgy... nekem volt is migrén-influenzám, nem kívánom senkinek, szó szerint sírva könyörögtem a dokinak, hogy adjon be valami lószérumot, vagy vágja le a fejem csak szűnjön meg a pokol)... a szívre húzódó influenza is megölhet... simán okozhat szívrohamot... de általában nyilván légúti és ha nagy bajt csinál az tüdőgyulladás, amiben az öregek koronavírus ide vagy oda, hullanak mint a legyek influenza járványok idején, de amúgy is...
Rockxy
Az a lényeg, hogy a főáramú média mint véleményvezér, nagy hatékonysággal terjessze a pánikot.
A pártok által nem finanszírozott hírforrásokat meg kamuzzák ezerrel.
csak úgy....
@peterkelemen: ezt te honnan az anyámból szeded,hogy a korona a "leg gengébb"?
mi neked a gyenge és mi az erös? valami doktori titulusod vagy csak fötételezed,hogy igazad van? orbán is arról híres,hogy mindenröl mindet tud...,és a leges leg jobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.