Döbbenetes végeredményt hozott a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének csemegéje, a Bayern München–Barcelona összecsapás. •a 22. percben a Barca a saját tizenhatosa előtt labdát vesztett, a helyzetet Ivan Perisic értékesítette. •a 27. percben Thiago-Goretzka-Gnabry volt a labda útja, és utóbbi nem is hibázott. •mielőtt a katalánok felébredtek volna sokkból – Robert Lewandowski közben kihagyott egy ziccert – Thomas Müller megduplázta góljai számát. stb

Forrás: promotions.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Ennyire azért nem szar a Barcelona.
Tán direkt, rámutatva az edző és a vezetőság alkalmatlanságára. A sok szar igazolásra.
Justitia
Egy semedo ellenében Rakitic a kispadon?
Nagy szar van a Barcelona házatáján. Leváltani az egész vezetőséget!
Justitia
Hajrá Barcelona! Jók vagytok! Leváltani a szar vezetőséget!
Az FC Barcelona 119 éves története során hat magyar játékosa volt, és háromszor magyar edző ült a kispadon is.
Pozsonyi Imre
Az egyszeres válogatott Pozsonyi Imre volt az első magyar, aki megtapasztalhatta a spanyol futball légkörét, igaz nem a pályán. 1924 és 1925 között volt a Barcelona vezetőedzője és bezsebelt velük egy katalán bajnoki győzelmet és egy Spanyol Kupát is. 47 mékőzésen 30 győzelem, 9 döntetlen és 8 vereség volt a mérlege az edzőnek a gránátvörös-kékek kispadján.
Plattkó Ferenc
Az Angliát is megjárt kapus már a La Ligában is pályára léphetett, hiszen az 1923-ban Barcelonába igazoló játékos egészen 1930-ig védte a katalánok kapuját. A hatszoros katalán bajnok az 1929-es idényben - ami az első La Liga-szezon volt - spanyol bajnok is lett és további három alkalommal a Spanyol Kupáért adott aranyérmet is a nyakába akasztották. Plattkó Ferenc is irányította később a csapatot, az 1934-35-ös szezonban, de ekkor már nem sikerült elhódítania a spanyol bajnoki címet.
Berkessy Elemér
Plattkó Ferenc irányítása alatt került Barcelonába Berkessey Elemér, aki a La liga történetének első magyar gólszerzője lett. A hétszeres magyar válogatott labdarúgó 28 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett a katalánok színeiben.
Kubala László
A volt spanyol-, és katalán-válogatott Kubala László a leghíresebb magyar játékos, aki pályára lépett a Camp Nouban, mit hazai játékos. A szobrot is kapó Kubala László első Spanyolországban lejátszott idényében 19 mérkőzésen 26-szor talált a kapuba, köztük egy Sporting Gijón ellen 9-0-ra megnyert mérkőzéssel, ahol egymaga 7 gólt vállalt. A Barcelonában tíz évet lehúzó játékos 329 mérkőzésen 256-szor volt eredményes. A gránátvörös-kék csapat története legjobb játékosának is megválasztott támadó először játékos menedzserként 1962-63 között, majd visszavonulása után 1980-ban is irányította az együttest. 11 éven keresztül volt a spanyl labdarúgó válogatott edzője is és az 1992-es...
Justitia
www.kulhonimagyarok.hu/programok/julianus-program/europa/spanyolorszag/kubala-laszlo-szobor-nou-camp-stadion/
Kubala László-szobor – Nou Camp Stadion
A 100 ezer férőhelyes Nou Camp felépülésének 52. évfordulóján felavatták Kubala László szobrát a katalán klub stadionjának központi helyén. A szobrot Montserrat García neves spanyol szobrászművész készítette, amelynek ünnepélyes avatására 2009. szeptember 24-én került sor. A közel két méteres alkotást nagyszabású megemlékezés keretében, több mint húszezer fanatikus részvételével leplezte le az FC Barcelona vezérkara.
Justitia
Hol vannak ma az ilyen kaliberű magyar futballisták? Sehol. Csak a magyar bajnokságban veszik fel a havi milliós apanázsukat semmi teljesítményért orbánuk által.
Gauntlet
A Barcelonának tényleg változás kell, másképp jön a Milan effektus. Bayern meg döntős forma. Úgy érzem a Lyon lesz az ellenfelük - bár ez elsőre furán hangzik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.