Fehéroroszország katonai egységeket vezényelt a nyugati határára válaszul külföldi kormányoknak a fehérorosz belpolitikai helyzettel kapcsolatos nyilatkozataira – jelentette be Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kedden az állami televízióban közvetített beszédében – írja a tut.by és a CNN. Az államfő szerint a csapatok teljes készültségben vannak, és készek teljesíteni a kötelességüket. Lukasenka hatalomátvételi kísérletnek minősítette a Szvjatlana Cihanouszkaja ellenzéki elnökjelölt által […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És ki akarja őket megtámadni? Valami hírszerzési vagy egyéb adat? Ez tényleg belehülyült.
nezelodo
Pancser ez a diktátorka, még azt sem vette észre a külpolitikai elemző csapata, hogy ott ahol a múltban mefordult a mi vezérünk, a látogatást követően több helyen megbukott a meglátogatott despota barát! Ha tudata volna, tuti, hogy nem hivja meg Orbánt.
kokopelli
@advocat: ...a karzatnak játszik,és reméli,hogy a NATO is ugyanazt fogja tenni!A Putyin nélkül ß@rni sem tud,mert
az EU felé szállított orosz gázvezetéket nem zárhatja el csak úgy! Marad nála a szájkarate! (...a ti anyátok EU-sok!)
nemkati
"Moszkva elfogadhatatlannak tartja a szomszédja belügyeibe történő külső beavatkozásokat. Értesülések szerint Putyin katonai segítséget ígért Minszknek szükség esetén."

Nincs ebben valami ellentmondás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.