Sorra pukkadnak ki a Momentumos lufik.   Az egész azzal kezdődött, hogy Fegyőr nem tud beszélni: https://youtu.be/CWmAB3gDB_k   Aztán folytatódott Anonymoussal és Cseh Katalinnal: http://mindenszo.hu/dol-a-le-evi-600-millios-arbevetelt-zsebelt-be-cseh-katalin-altal-vezetett-nyomdai-ceg-video/     Szóval a Momemtum háza táján nagy a baj. Nagyon nagy. Végül a legutóbbi tüntetésük is befuccsolt: http://mindenszo.hu/besult-a-mutatvany-bayer-szerint-a-momentum-tuntetese-egy-besult-szuletesnapi-bulira-hasonlitott/     Az a

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szóval ennyi maradt fegyőréknek, 400 ember? - még ez is sok.
Meg a CseKa nevű luvnya?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Szóval ennyi maradt fegyőréknek, 400 ember? - még ez is sok.
Meg a CseKa nevű luvnya?
durbincs
@silber13: 50IQ-val ? Mert maga is fizetett intervencios bér-buznyák ? azt az 500 Eurot má bemorzsolta mi ? seglény ?
durbincs
@Mirabilis: Mert maga is csak Milliárdokat kapott az EU-tól ? 50Iq-s bányás Pridés Seglény ?
Mirabilis
@durbincs: ma 15:05
te idióta! Látsz itt bármilyen hozzászólást Mirabilis néven? Nem? Akkor kinek írogatsz te hülye fideszes fasz? Ennyire kevés vagy? Jó a pénzem, amúgy ugye?
Látom működik az automata hozzászólás, mint orbán konzultációs szarságánál is:
Egy lelkes hazafi azonban most lerántotta a leplet Orbánék konzultációjáról. A férfi az interneten közvetítette, hogy mennyire egyszerű meghekkelni a kormány online konzultációs oldalát. Tizenkét óra alatt 3100 kitöltés produkált a kormány konzultációs oldalán a videó látható algoritmus. Ez is mutatja, hogy mennyire komolyan vehetetlen Orbán terelése.
ezalenyeg.hu/kozugy/lelepleztek-orban-kamukonzultaciojat-feljelentest-kaptak-jutalmul-81037?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=81037
durbincs
@Mirabilis: Mert maga is csak Milliárdokat kapott az EU-tól ? 50Iq-s bányás Pridés Seglény ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
Mirabilis
@durbincs: A propelleren is működik a robot:
: Egy lelkes hazafi azonban most lerántotta a leplet Orbánék konzultációjáról. A férfi az interneten közvetítette, hogy mennyire egyszerű meghekkelni a kormány online konzultációs oldalát. Tizenkét óra alatt 3100 kitöltés produkált a kormány konzultációs oldalán a videó látható algoritmus. Ez is mutatja, hogy mennyire komolyan vehetetlen Orbán terelése.
ezalenyeg.hu/kozugy/lelepleztek-orban-kamukonzultaciojat-feljelentest-kaptak-jutalmul-81037?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=81037
durbincs
@Aki Én: Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ?az agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? de azért csakbecsápolt? @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ? nem ? mint@solidedge: @simmering73: @csak húgy...: ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánja ? Bezzeg - Tahó ?
durbincs
@sgl: Mert maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ? @Qqberci: ? a bánybuta ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? csak úgy mint ez a közveszélyes ?
durbincs
Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@csipetke:@bakcsubakka: @namihami: @terlasz: @Nyírfa: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@karma1: Bibircsokos Krogya ? Hát már magát is előkaparták ? mint ezt a @Horizont: nevű Ótvart ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.