Justin Trudeau korábban, a tiltakozások kezdetekor jelentéktelen kisebbségnek nevezte a csoportot. A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau és családja elhagyták ottawai otthonukat, és jelenleg titkos helyszínen tartózkodnak - jelentette a kanadai sajtó, miután a fővárost nagyjából 50 ezer kamionból álló konvoj érte el - a sofőrök a kanadai kormány vakcinapolitikája és a koronavírus miatti lezárások ellen tiltakoznak. A tüntetők által "Szabadság-konvojnak" nevezett felvonulás méretét jellemzi, hogy a Kanada és az Egyesült Államok határán a nyugatitól keleti partig utazó teherautó-lánc hossza volt, hogy a 45 mérföldet (kb. 70 kilométert) is meghaladta, ahogy végigvonultak a mintegy 9000 kilométeres országhatár mentén. A kanadai fővárosba érve a kamionosok ezrei hangos dudálással tiltakoznak a vakcinaszabályozás ellen - írja a The Daily Mail. A kanadai rendőrség lezárta a parlament környékét, és felszólította a lakosságot, hogy maradjanak távol a tiltakozások útvonalától. A...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
A lakosság nagy részét beoltották és nagyon sokan már átestek a fertőzésen. Akkor a második, harmadik oltás után miért van még mindig korlátozás, karantén, jogok elvonása?
Elég már a Covid diktatúrából és fejezzék be a terrorizálásunkat!
Rizikó
A Propeller már hány napja hallgatja el ezt a hírt?
Rizikó
A pénzéhes, spekuláns mocsok réteg rátapadt a covid hiszti generálására, mert ebből van hasznuk. Beleöltek egy csomó pénzt a politikusok megvásárlásába a nagy haszon reményében.
Csizmás Kond
...vagyis a kamionos szív mert nincs fizetés a megszorítások miatt viszont egyetlen áruforgalmazó cégről sem hallottam, hogy tiltakoztak volna...ugye hogy azok hátul valahogy összefognak és csak a pornép szenved meg mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.