A minszki megállapodások többé nem léteznek – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedd este újságíróknak.

Putyin: a minszki megállapodások többé nem léteznek

Putyin korábban az ukrajnai válság rendezése alapjául szolgáló megállapodás megszűnéséért Kijevet hibáztatta, rámutatva, hogy az ukrán vezetés többször nyilvánosan kijelentette: nem fogja teljesíteni a megállapodásokat. Oroszország pedig "nem tudta tovább eltűrni a Donyec-medence népe elleni népirtást" – fogalmazott az orosz elnök.

Leszögezte, hogy Oroszország katonai támogatást fog nyújtani a donyecki és a luhanszki "népköztársaságnak".

A minszki megállapodások többé nem léteznek – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedd este újságíróknak.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@ómió: Mit gondolsz, hány ukrán és hány orosz él ezen a két vitatott területen?
Németh István
@Dr. Proktor: Ha te seggfejkém Dr. vagy akkor én tábornok, de lehetek akár dandártábornok is!
Tehát seggfejék!! kb. az az arány a népesség terén amit az ukránok kb. 20 év alatt áttelepítésekkel meg tudtak fertőzni! (Amit a románok, a magyarokkal 70 éve tesznek) Aztán az egész terület valójában orosz terület, mert ugye tudod, hogy mint ukrán nemzet, köztársaság nem létezett, a mindenkori cári birodalom része volt! Ezt akarta napóleon és hitler is "megjátszani" aljas módon és belopakodni az OROSZ földre kis területszerzésileg! Csak jött a hideg, meg a dobtáras géppisztoly a lötyögő golyóbísokkal! A Honvédő háború győzelme sikerült! Jelenleg az usa feni a fogát az energia szegény eu-val >> ami usa-nato -német -francia irányítással!!! > ezt nagyon át kell paszírozni az usa féltekére, mert ott még nem tudják mi a háború! Tudja tehát > az EU., vietnam, kambodzsa, korea, kína, japán és az arabok, nem kevésbé az albánok szerbek, a-rabok, de ideje már megtudnia az usa-nak is! A két torony figyelmeztetés volt! Ha kell lesz több is!
ÉS még egy > a Putyin egyenlőre hat (hatvanhat) lépéssel előbbre van a moslék usa eszetlenségével szemben és nagyon remélem az Orbán Viktor alaposan átbeszélte e témát a lehetőségekről és a várható lépésekről! Nem a hosszú asztal mellett! De a makron is kapott némi fityiszt ami igencsak lecsapódhatott az usa berkekben! No de a Dr. hülye úrat nem terhelem tovább mer összecsomósodik a nyelve, jajjjj bocs, az ujja az íráskor! De remélem - ezt még hozzá teszem > buzi meg gender nem vagy, hogy kiakarsz basznia magyar fiatalokkal fegyőr, meg zay módiból! Pöcs!
Dr. Proktor
@Németh István: Setét vagy őrvezetőkém...
ómió
@Dr. Proktor: Én magam sosem számoltam őket, de régóta úgy hírlik: Kelet-Ukrajna erősen orosz többségű, ahogy a Krim is!
Németh István
@Dr. Proktor: kedves professzorom a sötétségben te vagy az árnyék, csakúgy lehet felfedezni, ha rád lépnek - ugyebár akkor ajvékolsz! A lényeg az usa-nato rájött arra a barom eu német vezetésével együtt, hogy sikerült egy polgárháborút beindítania "egyenlőre" nem az Eu közösség államai területén csinálják illetve képződik harcszintérhanema MÁSFARKÁVAL VERVE ukrajna területein! Ez hatalmas pént jelent az usa-nato szervezetnek, mert ugyebár fegyvert és emberanyagot sem adnak ingyen! DE hatalmas költség az Oroszoknak a Putyin irányította Oroszoknak is! DE a kardinális különbség még mindig az, hogy amíg az Oroszok a honvédelem talaján mozognak, addig a moslék usa-nato-Eu. vezetés a gyarmatot látja elúszni az ukránokat illetően! Mi több veszélybe kerülhet az ukrán földön kiépített és még kiépíteni akart usa-nato katonai objektum! Olybá tűnik és nagyon valószínűnek tűnő valósság >> a maci megelégelte hogy mindennemű határokat szarnak figyelembe venni a nemzetközi egyezményeket egyre jobban semmibe véve! ÁMEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.