Menjetek ti oda harcolni, önkéntesként, ne itt színezzétek a profilhátteret kék-sárgára. „Én értem, hogy Putyin most Hitler, aki elfoglalja éppen Csehszlovákiát, azzal az ürüggyel, hogy az ukránok gyilkolják a szudétanémeteket, az utolsó csatlós Magyarország meg már megint szégyenben maradt, és megérdemli ez a nép. De ne haragudjatok, kedves kardcsörtető demokraták, nekem nincs kedvem megdögleni a mintademokratikus, kisebbségi jogokat tiszteletben tartó Ukrajnáért, vagyis az Irakba, Afganisztánba, és mindenhova szabadságot deportáló nagy baráti testvéri amerikaiak érdekeiért. A fegyvereket az általatok eddig folyamatosan moslékolt klerikális reakciós nőgyűlölő lengyelek fogják szállítani, lehet őket ajnározni. Menjetek ti oda harcolni, önkéntesként, mint a horvátok, akkor azt mondom, tökös gyerekek vagytok, ne itt színezzétek a profilhátteret kék-sárgára, és pofázzátok, hogy már megint szégyenkeznünk kell, hogy magyarok vagyunk, mert én ezt az állandó, mindenért való kötelező...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

294 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Mert sok itt a sunyi demokrata-buzi sakál ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Néro2: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: +@Pálinkás Pál: a soros seres Palika ?
Bástya Béla Elvtárs
@durbincs: Ez itt mind BUZI akit felsoroltál! Demokrata-buzi sakál!
durbincs
@Bástya Béla Elvtárs: Mert nyüzsögnek a soroszsizsikek 1db IP-rűl 50 IQ-val ? Az oláh hegy milyérűl ?
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Putyin lehet ránéz magukra is az oláh bánya mélyén ? vagy csak átalnak megint ? hogy szokták ?
durbincs
@teuton: @teuton: akkor most ezt mint átoperált 50IQ-s tárnatorreádor mondja ? zsizsik ?
durbincs
@gina: @gina: Mindezt csak mert maga 1 bányás spermadonor Fattya ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Négyfős banda gyilkolt Furtán
Itthon - 2023. January 30., 17:06
Négyfős banda gyilkolt Furtán
Ijesztő hírek érkeztek Magnum állapotáról
Szórakozás - 2023. January 30., 11:47
Ijesztő hírek érkeztek Magnum állapotáról