A nyár még csak most kezdődött, de sok brit utazó már most pórul járt. A légitársaságoknak kevés dolgozójuk van, késésekkel, járattörlésekkel kell számolni idén mindenhol a kontinensen. Az utazási irodák arra figyelmeztetnek, hogy a törölt járatok és a késések a repülőtereken fokozott aggodalmat jelentenek a brit nyaralók számára a kulcsfontosságú nyári szezon előtt – írja a BBC.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Káosztól tartanak az európai nyaralási szezonban”

személyes tapasztaltból mondhatom nem ok nélkül

A bbc.com „Fears grow for summer holidays after flight cancellations” cikke szerint: Az utazási irodák arra figyelmeztetnek, hogy a törölt járatok és a késések a repülőtereken fokozott aggodalmat jelentenek a brit nyaralók számára a kulcsfontosságú nyári szezon előtt. Amihez hozzáfűzték: A fennakadásokat a légiközlekedési ágazatban tapasztalható munkaerőhiány okozza.
Nos egyfelől még nincs nyár, másfelől nekem Bretagne –i a tapasztalatom, de a tapasztalható jelenségek valóban nem túl bíztatóak, főleg ami rendelkezésre álló személyzet száma és felkészültsége, s még valami, amit nem tudok megfejteni. A társaság már délelőtt arra figyelmeztetett, hogy korán menjünk ki reptérre, mert sok az utas. Mikor megérkeztünk az volt kiírva, hogy „on time”, de csak ennyi. Nos nem akarom hosszasan ecsetelni, de ez így volt még az indulási idő elérkezésekor, sőt még bőven utána is (de akkor már nem ellenőriztem)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.