Van egy nagy veszélye az ukrajnai háborúnak, amiről viszonylag kevés szó esett: az ott felhalmozott hatalmas mennyiségű fegyverzet későbbi sorsa. Vannak jelzések, hogy a segélyként érkezett nyugati fegyverzet egy kisebb része már a nemzetközi feketepiacokon bukkan fel kínálatként. Ezek a piacok a diktátorok, terrorista csoportok preferált beszerzési forrásai. Itt nyilván nem nehéz-harckocsikról vagy 5-7 tonnás lövegekről, hanem elsősorban kézifegyverekről, MANPADS vállról, vagy könnyű állványról indítható páncéltörő, vagy légvédelmi rakétákról, FIM 92-es Stingerekről, FMG-148-as Javelinekről, NLAW-okról, testpáncélokról, sisakokról, C4-es robbanóanyagról lehet szó.

Forrás: novekedes.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: a ruszkik amit elloptak az ukránoktól azt a feketepiacon árulják, irígykedsz vagy csodálkozol? még ukrán wc. kagylót is vehetsz náluk ha arra van szükséged...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.