Nem indul újra a tervezett időpontban az Északi Áramlat gázvezeték, közölte a Gazprom orosz állami energetikai vállalat. A cég olajszivárgásra hivatkozik, a hibát állítólag a Szentpétervár melletti Portovaja kompresszorállomáson észlelték. Arról, hogy mikor indulhat újra a gázszállítás, a cég nem közölt semmit. Előzetesen a a Gazprom azt mondta, hogy augusztus 31-étől szeptember 3-án moszkvai idő szerint 3 óráig nem lesz gáz a vezetékben javítási munkálatok miatt. A vállalat közölte, hogy a szállítás nem indul újra, amíg a javításokat nem végzik el teljes mértékben. A kulcsfontosságú motorok javítása szerintük csak speciális műhelyekben lehetséges.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
érdekes,hogy a sok idióta fidesz napszámos mindíg a németek miatt aggódik és nem a honfitársaik miatt! - akik nem élik túl a következö telet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.