Az apokaliptikus forgatókönyvek legaljasabbja látszik beteljesedni a földi civilizációban, éspedig a globális, előre megtervezett népirtás. A Világgazdasági Fórum (WEF) élén levő sátáni figura Klaus Schwab holdudvarában zömmel olyan emberi torzók, pszichopata gnómok tenyésznek, akik nyíltan hirdetik azt, hogy szerintük az emberiség túlszaporodott a Földön és nekik, ki tudja milyen jogosultságtól fogva, az a feladatuk, hogy az általuk feleslegesnek ítélt embermilliókat kiirtsák.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
érezheted magad fontosnak, de attól még a disznófejűeknek felesleges vagy.
117
@Rockxy: Halott vagy. Hallva születtél. Halottkén élted az életed és végül meghalsz.
Peller Anikó
Az nem vitás, hogy az emberiség túlszaporodott. Az viszont kérdés, hogy mi lesz vele, az emberiség rövid úton egymásnak fog ugrani. Elfogynak a nyersanyagok, mindenből szemetet gyártunk, soha többé fel nem használható módon szétszórjuk a kibányászott ásvanykincseket.

Csak egy példát mondok, ezüstöt párologtatunk amiatt, hogy ne legyen jégeső. De azt az ezüstöt soha többé nem tudjuk összegyűjteni. Az elégetett szénhidrogénekről nem is beszélve.

Nehéz idők következnek.
magyar1
Mert Isten barmai nem a születésszabályozást alkalmazzák hanem a népirtást. Rohadjanak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.