A világ 10 legjobb szállodája a Tripadvisor felmérése szerint:

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szonja
Köszönjük! Tartok tőle, hogy az áraik miatt nem fogok tudni meggyőződni a lista helyességéről!
noga
@Szonja: igen, sajnos nem a legolcsóbbak, de ugye a minőséget meg kell fizetni
ugyeugye
@noga: hát nem tudom. Laktunk sokcsillagos szállodában, ahol nem éreztük jól magunkat, és laktunk 3 csillagoban is, ahová meg visszatértünk...
Nem mindig a csillogós a jó. :)
kiwi
@ugyeugye: nagyon egyetértek veled

az egyik kedvenc hotelem, ahol eddig megszálltunk, az egy 3 csillagos tunéziai szálloda, a világ egyik leghangulatosabb, legbarátságosabb szállodája volt (talán az egyik legolcsóbb is) a hely minden jellegzetességével és otthonosságával fűszerezve.

az a bajom a sokcsillagos, drága szállodákkal, hogy kilúgozottak, sterilek és jellegtelenek, mert próbálnak egy bizonyos szabványnak megfelelni és ennek az lesz az ára, hogy sem egyedi sem hangulatos nem lesz.

márpedig, ha az ember ellátogat egy másik országba, azt azért teszi (én pl azért teszem), mert kicsit bele akarok kóstoli az ő életükbe, egy bizonyos életérzésre vagyok kíváncsi, amit az ő másságuk tesz érdekessé. egy 5 csillagos, bárholépülhetettvolna-szállodában ilyen életérzéseket nem lehet átélni
ugyeugye
@kiwi: így igaz.
még az ételekben is azt eszed, mint bárhol a világon. Minivaj, minidzsem, rántotta, pirítós, általános gyümölcsök, általános kaják. Ezért kár elutazni...
Mi amúgy is azokra a helyekre vadászunk, ahol a reggelin kívül nincs más ellátás, mert nem akarunk állandóan a szálloda körül lenni, nehogy lemaradjunk az aktuális étkezésről. Az all inclusiv meg totál kizárva, mert van, amikor a napi reggeli mellett csak gyümölcsöt eszünk, ha megéhezünk, bedobunk egy szendvicset, vagy ahol teszik a kínálat, beülünk egy könnyű tál ételt elfogyasztani. És a folyadékbevitelre figyelünk nagyon.

Képtelenek lennénk egész nap enni, meg inni egy szálloda fogságában.
noga
@ugyeugye: az all-inclusive nálunk is kizárt, az tényleg olyan, mintha az ember fogságban lenne. Mi általában nem is megyünk szállodába, hanem inkább apartmant bérelünk, vagy független szállást, közvetlenül a tulajtól (persze a tulaj nem lakik ott)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.