Szijjártó Péter Lengyelországban tett bejelentést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hát, ha akkor még lesznek svéd grippenek...
Pálinkás Pál
@KisTehen: ez nem egy zsúr, ahová meghívás kell...mit nem adsz oda hülye..?...a svédek egyszerűen nem adnak több alkatrészt...lepotyogtok...ti már csak vergődtök, a világ normális fele gyűlöl titeket...
Ditrich
Semmi baj ha a Svédek köszönetképp a sok rágalmazásért és a Nato tagságuk megtorpedozásáért cserébe nem adnak több alkatrészt a már amúgy is elavult Grippenekhez. Majd a nagyhasú és Katalin hadvezér kérnek az orosz barátaiktól Migeket. Jó lesz nekik az is!
Juhász István
Van az úgy, hogy a fagyi VISSZANYAL... Ez várható bizonyos SVÉDORSZÁG vonatkozásában. / szerintem... / . Vagy a licenszszerződést szüntetik meg, vagy az alkatrészellátást, és akkor ? Lehet menni a magyar PARLAMENTBE, a 135 bátor ember segitségét kérni, hogy oldják meg a helyzetet. Ugyanis : a KORMÁNY elfogadja a Nato- s csatlakozásukat, de a Parlament... no az kérdéses. Akkor mivégett is van az a bizonyos RENDELETI KORMÁNYZÁS ? Ki lehetne kerülni a Parlamentet egyszerűen, ha lenne felé SZÁNDÉK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.