Exkluzív interjút adott, és meglepő dolgokat mondott a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Orbán Viktor nem egy normális, értelmes, hazaszerető ember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Fideszül ez azt jelenti, hogy beszorult a putyin farpofájába, és csak akkor kap a sógoros trottyból, ha hülységeket mond.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 19:11 Még egy próba...hátha megérted, bár kicsi az esély rá. Te levezetted ~100 évre visszamenőleg a történelmi/politikai eseményeket. Ebből már ki lehet(ne) indulni és tudnod illene hová vezet. Egyszerű a megoldás: Leveszed a csőlátó szemüveget és mindent egyben fogsz látni! A lehetőségek korlátlanok, de hogy ki és mit és miért nem akar látni az számomra érthetetlen. Vissza lehet menni gondolatkísérletként akár az ókorba is(mint már írtam), ha az segít rajtad! Tudom hogy nagyon okos vagy és engem nem ez zavar. Tisztelem a történelmi/politikai tudásodat és ezért merészeltem azt gondolni, hogy Te tudod a tutit a mostani helyzetre!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...a lényeget kifelejtetted a nagy igyekezetedben...mert mit is akartál ?
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Pont a lényeget nem érted, de sebaj téged az úgysem érdekel. A legutóbbi pár száz év tapasztalatai és írásos "bizonyítékai" alapján, akármilyen okos vagy te sem tudsz értelmes magyarázatot adni a mostani történésekre!
Ahhoz jóval régebbi infókra lenne szükség. Még ez a kétezer év amit ilyen-olyan sánta módon történelemnek nevezünk az is csak egy apró vékony szelet, elferdítve és jól megfűszerezve legendákkal, hazugságokkal! Túl sok az ostoba primitív agyhalott zombiember a földön(tisztelet a kivételnek, mert vannak még ilyenek is:)). Nézd meg a mekkai zarándokokat, a pride résztvevőit, a vallási gyülekezeteket vagy a sok háborút ami ma a földön zajlik! Nem sok változás látszik az emberkedésben az ókor óta!
Ez is az evolució része, de 1-2 ezer év alatt szinte észrevehetetlen a változás. Több millió év kell ahhoz hogy egy "civilizált" emberiség megtanulja a legegyszerűbb leckét? Miért?
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ..hát persze hogy csak te érted...de attól eltekintve nem föltétlen kell változzon valami, hogy hasznos legyen...
...és te ahhoz a " civilizált" emberiséghez tartozónak képzeled magad vagy különállónak ?...akik felülről figyelik az alakulást...?
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 07:32 :)) Nem baj ha nem érted még. A változás a természet törvénye és ez így van jól! Tetszik vagy nem ebbe nincs beleszólása sem neked sem a zembereknek. Mi az hogy hasznos? Ahol haszon van ott valakik veszítenek!
Az egyensúlyt hosszútávon nem lehet felrúgni. Üzletember nyer? Akkor valakik veszítenek és már nem nagyon bírják ugye látod az aktuális világképet?
Azt jól látod, hogy: a " civilizált" emberiséghez tartozó vagyok! Ez nem valami képzelgés, vagy rózsaszín köd! Tök egyszerű: Egy kis empátia, összefogás, egymás segítése, béke, szeretet, egy mosoly...Nem jobb lenne így, mint a másik kihasználása, átverése és az acsarkodás?
Igen azt is jól látod, hogy felülről figyelem, mert onnan lehet igazán mindent egyben látni. Nem bántani akartalak, csak egy gondolatmagot ültettem a fejedbe. Az már ott van és ha nem termékeny talajra esett, akkor is életképes...még a beton repedéseiben is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.