Exkluzív interjút adott, és meglepő dolgokat mondott a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Orbán Viktor nem egy normális, értelmes, hazaszerető ember...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Orbán Viktor nem egy normális, értelmes, hazaszerető ember...
gina
Beteg szemét Napoleon és ö a béke hirdetöje??? egy beteg aljas kis szemét akit az oroszok a kezükben tartanak, ez a
zsiros rohadék a hatalomért még az Anyját is eladná,,hogy lehet hinni ennek a skizofrén aljas hazaáruló román cigánynak???
csak úgy....
valaki mást várt putyin nyalóka-szopóka ölebétöl?
Peller Anikó
Jahh, te meg nem vagy hazudós, lopós csaló gaz fickós, igen. Nem.
bencemacska
Ha valaki megtámadja a szuverén szomszéd országot - csak úgy hadüzenet nélkül - akkor az mi, ha nem háborús bűnös?
Szvsz, aki ilyen "megállapítást" képes magából kiereszteni, annál "elmentek otthonról"!
kulabombaafityiszre
Egy csicska beszari minielnök a dagadt a csicska beszari trolljaival együtt.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @KisTehen: titeket ugyan az a dajka szopat..., még mindíg!
Sziszifusz
@KisTehen: 11:19

... de Putyin ártatlanságát is Hágában mondhatják ki.

Putyin felmentése a háborús bűnök elvetésének gyanúja alól, nem Orbán Viktor feladata !
Még akkor sem ha ezt valamilyen rejtélyes ok miatti kényszerhelyzetben teszi.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...nem tudom, de megkérdezem a dajkámat, viszont én biztos vagyok benne hogy te a farkast szopod...
Nessy
Ha Orbán mondja! ! Ez az ő morális normája! A híveinek meg mindegy mit mond, nekik Orbán véleménye szentírás!
csak úgy....
@Csizmás Kond: @KisTehen: nektek azért szép és jó minden mert nem veszitek észre magatokon még azt sem, hogy totál becsavarodtatok! :) - még nem vagytok direkt közveszélyesek ,ezért is eszetlenkedhettek itt!
Sziszifusz
@KisTehen: 12:51

Az ártatlanság vélelme alapelv lehetne ha ennek a szellemében tisztességesen politizálna vezéretek. Ám nem jellemző, sőt általános nálatok a hamis vádak kreálása . Erre az elvesztett sajtóperek sokasága a bizonyíték.
A "karakter gyilkosságok" 99 %-a hamis, vagy hamisított tények állításával történt. Ja ez etikus, ha ti csináljátok.
bencemacska
@KisTehen: Ki ismerte el a szakadár köztársaságokat?
kereső
Hé orbán! Azt mondod, hogy Ukrajna "márr nem tekinthető szuverén nemzetnek". Ezek szerint, hogy 2014-ben, és 2022 február 24-én , az volt- amikor az orosz hadsereg, és putyin zsoldos katonái megtámadták és lerohanták az ordszágot. Ez alapján putyin háborús bűnös- és felelős minden megyilkoltért- főleg a civilekért.És ez fennáll 2014 óta. Mert mint a hétvégi"orosz belügy" kapcsán kiderült az orosz hadsereg látta le a wagner zsoldosokat fegyverrel, lőszerrel 2014-ben- ők harcoltak az ukránok ellen, foglalták el a krimet. Ezért putyin a felelős. Kérdezlek: mikor, és miért is "veszitette el Ukrajna a szuverenitását, önálló államiságát"? Majd ezt is mond el legközelebb - egy külföldi interjúban, vagy tusványoson- lesz???

Most jött el az ideje , hogy orbán viszonozza sztálin "szivességét" , amiért levetette a felelősségre vonandó háborús bűnösök listájáról, a tömeggyilkos kormányzót. Szépen haladunk orbán vezetésével ismét a "legpocsékabb nemzet" cimért.

Szégyen, szégyen, szégyen...ez az "ember", és mindazok akik követik.
szegfue
"...Ukrajna már nem szuverén ország. Nincs pénzük. Nincs fegyverük. Csak azért tudnak harcolni, mert a Nyugat támogatja őket. Tehát ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy békét akarnak, akkor béke lesz” – fogalmazott. "
Na azért szerintem ez a gondolata sem semmi! Ha az amerikaiak nem támogatják az ukránokat, akkor lesz béke, vagyis Putyin annyi területet "csatol" majd országához, amennyit csak tud... Ezzel az erővel az oroszok bármelyik szomszédos országot megtámadhatják és ha nem segit Amerika, a Nato, akkor annak az országnak annyi:(
Csizmás Kond
@szegfue: ...azután sem ártana utánaolvass, hogy mi volt az oka az orosz foglalásnak...és a megmaradt területek mennyiben ukrajnaiak...
csak úgy....
@szegfue: akkor az eszmefuttatása szerint, a brüsszeli pénzek nélkül-miatt már magyarország sem szuverén ország, -egyedi érdekessége a dolognak,hogy 0rbán keleten nyal és nyugaton koldul a család és a haverok érdekében!
kereső
Orbán szájából- az, hogy ő mondja-e, vagy valamelyik csahosa, nem számit- a "béke" szó elveszitette eredeti jelentését.Nincs más tartalma a szájukból, mint az, hogy putyinnak győzni kell- mert a cárt nem érheti az a "szégyen", hogy veszit.
Minden más indoklásuk csak hablaty, és a kóbor apávák- valamint a szájtáti magyarok megtévesztésére szolgál. Még a Kárpát-alján élő magyarokra való hivatkozás is, ami különösen aljas , és kegyelet sértő. Van-e még másik ilyen elvetemült senkiházi országvezető, hogy más magyarok halálából- legyilkolásából kovácsol magának politikai tőkét? Én nem tudok ilyen másikról.
verőce21
Putyin a kereszténység utolsó védőbástyája...!
Most is azért küzd, hogy megmaradjon Európa európainak...!
csipetke
Orbán miatt szégyelli az ember,hogy magyar... Az egész világ elítéli putyint, mindenki háborúsbűnös tömeggyilkosnak tartja, kivéve a kiskutyáját..Felháborító...És ezek vannak felháborodva,hogy oroszpártinak tartja őket a világ?
csak úgy....
@verőce21: ezt az idióta szövegedet már 0rbánnal is ismerjük...
szegfue
@Csizmás Kond: 13:31 Egy pillanatig Neked sem ártana elgondolkodni ezen a történeten... A II. vh után Hruscsov Ukrajnához csatolta a Krimet. 1991-ben a Szovjetunió felbomlása után Ukrajna visszanyerte önállóságát.
Ezek után mégis milyen jogon szállták meg az oroszok Ukrajnát? Könyörgöm, ez nem müködik! Hiába volt akár az I., de a II. vh előtt is 1-1 ország területe nagyobb, vagy kisebb, a békekötéskor bizony -- még ha egyes emberek logikája másként is diktálja -- több országtól elvettek területeket és másoknak adták. És ez nem jelenti azt, hogy ma bármelyik ország igényt tarthatna az elvesztett területeire és egyszerüen megszállná azt.
A hunok a honfoglaláskor gyakorlatilag elkergették a Kárpát medencéből az itt lakó avar és szláv törzseket, vagyis mit szólnák, ha most a szlávok egyike (csehek, szerbek, bolgárok, horvátok, szlovének, stb.) megtámadná M.o-t, mert a Kárpát medence "mennyiben magyar"?
Én nem ismerem a nemzetközi jogot (sem), de az biztos, hogy egyetlen ország sem támadhatná meg a másikat területi okokból... meg egyébként sem.
csipetke
@csipetke: Igaz,azt is ma nyilatkozta,hogy jelentéktelen volt a Wagner-féle támadás is. A világ összes szakértője azt mondja, hogy putyinnak ez óriási presztízsvesztés, de orbánnál valami qrvarosszul van bekötve, pont az ellenkezőjét hablatyolja. Az ország is azért van a békasegge alatt,mert orbán Mekk Elek módjára ért mindenhez IS.
csak úgy....
@szegfue: ezek a vót komcsik piszoku megtanultak imádkozni az utóbbi idökben, - nem kizárt ,hogy @verőce21: és 0rbán efftársaknak a kirill pátriárka volt a gyóntató papjuk a kgb. "templomban"...
Nessy
@szegfue: Róma egész Pannoniát követelhetné.
bencemacska
@verőce21: ma, 14:03
Ez mind belőled jött ki???
gina
Ez a zsios disznó takarodjon az agyi nyomorék bandájával a fenébe, ilyen mocskos becstelen valaki soha nem volt az ország élén, rohadék orosz csatlossá akarja tenni az országot, mert öt valami nagyon mocskos dologgal zsarolja a Putyin barátja, ezt az embert a leggyorsabban ki kellene iktatni,,
gina
@Qqberci: Elmebeteg hataloméhes patkány,, ez jellemzö rá
kereső
@bencemacska: 13í:14 Európa igy reagált putyin 2022.február 21.-i döntésére, amely katonai segitségnujtásra is feljogositja.

Nagy-Britannia: Boris Johnson a nemzetközi jog megsértésének nevezte Oroszország lépéseit, és szankciókat helyezett kilátásba Oroszország ellen;
Dánia: Oroszország döntése ellenséges és sérti a nemzetközi jogot;
Európai Unió: Oroszország döntése sérti a nemzetközi jogot, szankciók várnak Moszkvára;
NATO: A Szövetség elítéli Oroszország határozatát, ezzel háborút szít, és indokokat keres Ukrajna megszállására;
USA: Washingtont nem érte váratlanul Oroszország döntése, szankciókat vezet be Oroszország és marionett államaival szemben.
Lettország: a lett Sejm elnöke ígéretet tett arra, hogy határozatot kezdeményez az álköztársaságok státuszában bekövetkezett változások örökérvényű el nem ismeréséről;
Lengyelország: sürgősen EU csúcstalálkozót kell össze hívni és szankciókat kell bevezetni Oroszországgal szemben;
Szerbia: Oroszország döntése teljesen megváltoztatja a nemzetközi rendet;
Németország: Oroszország döntése súlyosan sérti a nemzetközi jogot;
Olaszország: Oroszország döntése nem a válság diplomáciai úton való megoldását szolgálja. A szakadárok elismerése sérti a minszki megállapodásokat;
Finnország: Oroszország döntése elítélendő;
Románia: Határozottan elítéljük Oroszország döntését;
Franciaország: Macron egységes európai szankciókat követel Oroszországgal szemben a szakadár köztársaságok elismerésére vonatkozó döntések miatt;
Hollandia: az EU hamarosan megvitatja a szankciókat Oroszország ellen;
Grúzia: A szakadár köztársaságok elismerése Oroszország által – az Abház és Dél-Oszét forgatókönyvek ismétlése;
Észtország: Észtország elnöke kijelentette, hogy országa soha nem ismeri el Oroszország azon határozatát, miszerint elismeri a donbászi álköztársaságok függetlenségét.
folytatás...
kereső
@bencemacska: ...
Törökország: A török külügyminisztérium határozottan elítélte Oroszország intézkedéseit;
Csehország: Oroszország döntése lépés az eszkaláció felé, sérti az ENSZ Alapokmányát, a Minszki megállapodásokat és az 1994-es Budapesti Memorandumot.
Moldova, Litvánia, Ausztria és a civilizált világ számos más országa is elítélte Oroszország döntését.
Az „asztal másik oldalán” megjelentek az orosz befolyás alatt álló, a donbászi szakadár köztársaságokhoz hasonló marginális államok:
Az el nem ismert Abházia támogatja Oroszország akcióját;
A Grúziától elszakadt, el nem ismert Dél-Oszétia hasonlóan támogatja a Kreml döntését;
A jemeni huszita terrorszervezet elismerte és üdvözli Oroszország határozatát;
Bassár el-Aszad szíriai elnök, akit a civilizált világban illegitimnek tartanak, és akinek hatalmát az orosz szuronyok tartják fenn, készen áll elismerni az álköztársaságokat.
Emlékeztetőül, Oroszország Biztonsági Tanácsa február 21-i ülését követően Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke úgy döntött, elismeri az önjelölt „LNR” és „DNR” donbászi szakadár köztársaságokat. A terroristákkal több megállapodást írtak alá, Putyin a Kremlben találkozott a fegyveresek vezetőivel is. Oroszország a Donyeck és Luhanszk megyék megszállt területeit független „köztársaságként” ismeri el a „jelenleg meghatározott” határokon belül.

Magyarországról egy szó sem!
Sámannus
Te meg a seggnyalója tetszik lenni. Hogy fér ez a mocsok a pofádra te szarházi.
Csizmás Kond
@szegfue: Mielőtt nagyon belebonyolódnánk a történelemben, ukrajna soha nem volt igazából önálló állam, mert arra sem ideje sem egyéb önállósodási akarata nem volt. Ukrajna egy valami politikai csodából megszületett állam, aminek sem nemzetisége sem egyéb állami jellegű visszamenősége nincs. Na de állam lett és a világ része, ami kötelezi bizonyos szabályok betartására, amihez ő nem volt szokva, és így kezdődött a lajbitépés.
...és hunok...amint az a történelembe le van írva a hunok az avarok helyébe jöttek vagyis azok meggyengülése után akik amúgy rokon népség volt töltötték fel a fidéket. az avarok a szkiiták helyébe stb tehát a folytonos rokon népek hosszas betelepülésének az eredménye a mai magyar hazánk.
A szláv népek meg az északi ruszok, gótok és a délről feláramló görögök keveréke. A bolgárok meg ugyancsak a mai orosz területekről vándolroltak, keveredtek akiknek ugyancsak nem volt a kátpát medence szálláshelyük, akárcsak a szlávoknak nem. Ittt akiket őshonosnek lehetne nevezni azok állítólag a kelták a gallok stb akik a népvándorlás nyomására egyre nyugatabbra kerültek...de ha jobban belegabalyodunk ők is jöttek valahonnan...akár a sün, ha ismered a mesét.
csak úgy....
@Csizmás Kond: sicc,te egy kibaxottu buta, fontoskodó fax!
- az ukránok már akkor ott léteztek ,ahol most vannak, mikor azt sem tudod,hogy akkoriban a magyarok hol voltak! a magyarok még mindíg csak találgatják,kutatják az eredetüket a félcigány miniszterelnökükkel az élen,- mert ebböl is lehet egy pár milliot szakítani...
nemkati
@Csizmás Kond: Szlovákia Csehszlovákia szétesése előtt mikor volt önálló állam? Most mégis az.
Ukrajna meg már 1917-ben független köztássaság lett.
nemkati
@KisTehen: ma 11:19
Tehát majd amikor a hágai bíróság kimondja, akkor lesz háborús bűnös. Hát pedig Putyin már addig is az.
Itt van a háborús bűn definíciója, lehet nézelődni.
www.bien.hu/haborus-bun-fogalma/
Clavigo
Muszkaszopó zsírcigány... Kopejkás Vityka..
Csizmás Kond
@nemkati: ...ez les...itt nem arról van szó, hogy ki miből alakult, hanem ki mit mond ősi földnek, ki miért támad meg másik országot...történetesen miért rohanta le a zorosz ukrajnát...és mint már azt jósokszor leírtam, azért mert egy bizonyos egyezséget felrúgva be akarta a zorosz harárra telepíteni a natót, uniós tag akart lenni és eladta mindenét külföldnek amiaz orosz szemszögből nézve veszélyt jelentett az országukra...most érthető ?
nemkati
@Csizmás Kond: Kérdezd meg 0rbánodat, mit szól ahhozz, ha egy szuverén állam működésébe egy másik be akar avatkozni. Meg akarná szabni, hogy beléphet-e az únióba, a NATO-ba, mit mondhat, mit gondolhat. Ugyan nem 0rbán takarította innen el az oroszokat 1989-ben hiába ordibálta hogy ruszkik haza, de az neki se tetszett, amit az oroszok itt műveltek 40 évig, na az ukránok vajon bele kellene törődjenek?
És milyen mindent adtak el az ukránok a külföldnek? És mi köze ehhez Putyinnak? És milyen jogon tarol le egy országot és öldököl le emberek százezreit? Honnan veszi ehhez a jogot?
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi,te egy degenere marha..
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Boccs, de ennél jóval értelmesebbnek tartottalak(eddig a pontig). A te gondolatmeneted szerint vissza kéne menni az ókori határokig és azokat helyreállítani?!? Ilyen mentalitással sosem lesz béke a földön! A XXI. században ugyanúgy ölik egymást a civilizált "okos" emberek mint az ókorban! mire jó ez és hová vezet? Akkor már inkább menjünk vissza az őskorba az ősközösségbe! ...Bár ahol ma az emberiség tart, ez az út is odavezet, csak nem kellene ennyi felesleges áldozat!
Nessy
Milyen rendes pártunk és kormányunk, kulönösen Orbán és külügyérünk. Ők soha nem avatkoznak mások belügyeibe, nem akarják megmondani egyetlen államnak se, hogy mit és hogy . csináljon . Jó, néha kicsit betartanak,kicsit zsarolnak , kicsit vétóznak, de abszolút jó szándékkal!
szegfue
@Csizmás Kond: tegnap 19:11 Attól, hogy Te állitod "...ukrajna soha nem volt igazából önálló állam..." még igaz, hiszen a Szovjetunió szétesésével azzá vált. Az meg egészen furcsa gondolat, ha az egyik fél nem tart be egy egyezséget, akkor a másik megtámadhatja... Talán ez az egyezség tartalmazta azt a kitételt is, hogy mi van, ha az egyik fél megszegi?
Szerintem a lényeg: egyetlen ország sem "önbiráskodhat". Egyszerüen nekem érthetetlen, logikátlan ennek a "levezetése", ami már onnantól hibázik: Ukrajna nem önálló állam.
További szép napot!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...mongyuk az soha nem érdekelt hogy ki minek tart engem...és ami az én mentalításomat illeti , annak megértéséhez úgy látszik nem vagy elég felkészült...elképzeled a saját felfogásod szerint és azt hiszed más is úgy véli...
Csizmás Kond
@szegfue: ...a függetlenség nem az hogy ki mit ért alatta hanem az lenne ha önállóan meg tudna élni, meg tudná védeni magát, volna saját leszármaztatható nemzete, nyelve, kultúrája stb stb ...
Az egyezség benemtartás mindig vagy legalábbis lettöbbször az egyik fél kárát okozza, tehát azzal hogy ukrajna le akarta rázni magáról a rövid ideje megkapott semlegességet az az orosz fél biztonságát gazdaságát stb veszélyeztette, és hamár másképp nem lehetett megoldani a miért ne lehetne megosztani azt a területet ami a vita tárgya ?
...önbíráskodás...hát az ismét kétoldalú, mert ha szabad szabad pálnak akkor szabad péternek is...éés ukrajna nem önálló és ahogy kinéz egyhamar nem is lesz az...eladta iparát termőterületeit gazdaságát külföldi magánembereknek. Az ukrán gabona már csak azért ukrán gabona mert az állítólagos ukrajna területén termett, de semmi egyéb csak a legkisebb adó amit abból ukrajna kap utána, és ez így van egyébbel is. ...azért is nem bánják anagyhatalmak hogy szétlövik az országot mert az a struktúra nem felelt meg az ők jövőbeli elképzeléseiknek, és lebontani békés uton soha nem lehetett volna...sőt a zoroszok által elfoglalt területek sem érdekli őket mert ahogy látszik az nem is volt beleszámítva...esetleg a nató akarta a krimet de az is csak esetleges feltevésként.
kereső
A jobbközép-liberális Európai Szolidaritás parlamenti képviselője, – egyben Európa Tanács-delegált – Olekszij Honcsarenko rövid tweetben fejtette ki véleményét a magyar miniszterelnök Putyin háborús bűnösségével kapcsolatban adott válaszáról – írja az index. Honcsarenko csak annyit írt:

„PUTYIN NEM HÁBORÚS BŰNÖS, ORBÁN MONDTA. ORBÁN, KÉRLEK, MONDD EL NEKEM, MENNYIBE KERÜL, HOGY MEGVEGYENEK EGY MAGYAR MINISZTERELNÖKÖT?”

– írta rövid, mindössze kétsoros posztjában az ukrán parlamenti képviselő.

Tényleg orbán, mennyi az annyi???Paks2, gazprom gáz- amely vállalat magánhadsereget állit fel Ukrajna ellen, kiriil/putyin plecsni-"becsület érdemrend", orosz olaj- amelyről Holoda Attila azt állitja, hogy a százhalombattai finomitónk könnyen átállitható más nyersolaj feldolgozásra, Tényleg orbán- nem volt elég a baltás gyilkos 7 millió dollárja, nem elég a kinai vasút hitele, nem volt elég a letelepedési kötvények pénze, nem volt elég az orosz kémbank pénze, mennyiért adtad el az országot??? Oroszoknak, kinaiaknak, araboknak- a katariaknak? Mennyi az annyi orbán???
Csizmás Kond
@nemkati: A zunió a nato stb egyfajta tömörülések, ahová az új tag belépése közös jóváhagyáson alapul...
Amúgy a zoroszt és a szovjetet nem illik összetéveszteni...és akkor egészen más az értelme...a többit szegfűnek leírtam...
nemkati
@Csizmás Kond: A szovjetek nem oroszok voltak? Vagis ruszkik? Érdekes.
A közös jóváhagyás pedig nem tartozik olyan országra, amelyik nem tagja annak a tömörülésnek. Szerinted a szomszédod megtilthatja, hogy belépj mondjuk egy szakszervezetbe?
Ne erőlködj, mert egyre képtelenebb érveket próbálsz felhozni.
Csizmás Kond
@nemkati: a szovjet mentalításnak a magyar is részese volt, a szovjet egy politikai fogalom a kommunizmus eszméjét terjesztette a saját belátása szerint, vagyis egyeduralmi rendszert alakított ki amelyben nagyonsok nemzet szerepet vállalt...és hogy még érdekesebb legyen nem is a zorosz találta ki...tanulni sosem késő.
nemkati
@Csizmás Kond: Ennek a blablának semmi köze Putyin háborús és a többi bűneihez.
Én tanulok folyamatosan, de tőled inkább nem.
Csizmás Kond
@nemkati: mit tudsz te a háborús bűnről ?
...és ha már ennyire lelkeden viseled a háborút, azt gondolom nem tudod hogy legalább húsz másik háború is folyamatban van, ott is emberek halnak meg, van agresszor van bűnös van áldozat de mintha nem is léteznének senkit sem érdekel...hát ennyit a háborús lelkiismeretedhez...
...ja és a jó pap is holtig tanult...
nemkati
@Csizmás Kond: Kevés jó papot ismerek. Az meg, hogy mennyi háború van jelenleg a világban, nem csökkenti annak a jelentőségét, hogy a szomszédunkban éppen egy háborús bűnös gyilkoltatja le egy nép katonáit, civil lakosságát, ártatlan gyerekeket.
Havanagi
Ez a pohos értékrendje:18000 gyerek elrablása nem háborús bűn,Városok elpusztítása,emberek kivégzése,nők meggyalázása,gyilkosságok elkövetése,stb NEM HÁBORÚS BŰN ! megmutatta az igazi arcát.Teljesen evidens,ha a hívei ezt az embert tartják hatalomban 13 éve, ők is pontosan ilyen lelkületűek!Orbán két bizonyítványt is kiállított egyszerre.
Csizmás Kond
@nemkati: ...felfogás és nézet kérdése az egész. Ő otthon hős, és csak a nyugati baloldal eszméi szerinti terjesztik azt a valótlanságot ami nem az ők kompetenciájuk megítélni. Ha háború kirobbantása után határoznánk meg hogy melyik elnök háborúsbünös akkor az amerikai elnökök felét lehetne annak titulálni...szóval erre mondják assszony vissza a fakanálhoz...:))
nemkati
@Csizmás Kond: Ha vulgáris lennék, akkor azt mondanám, hogy a fuck anal nem az én stílusom, de nem vagyok, így csak azt mondom, hogy nem szeretek és nem is tudok főzni. Úgyhogy maradok annál amihez értek, és nem fogadok szót sem neked, sem a NER elvárásának, hogy a nőknek a konyhában a helye.
Csizmás Kond
@nemkati: ...na látod, épp fordított a hozzáállásod.
Amúgy a nőnek nem föltétlen a konyhában a helye de egy nő és mint anya illik értenie az élelmezési izékhez...erről szól az amit te rosznéven vettél.
Csizmás Kond
@nemkati: ...:) nyugi vagyok...de azért a boltikaja állítólag egészségkárosító...
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 07:52 Az hogy: "soha nem érdekelt hogy ki minek tart téged" elég sokat elárul rólad, te dolgod. Magadra vesd az első követ! Bocs, de nem akarom a "te" mentalitásodat kutatni abban a zavaros sötétségben és mélységben, ami a fejedben uralkodik.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: Na látod, épp ezért nem érdekelnek senki zagyvaságai, akinek fogalma sincs ki vagyok mert bár az ilyenek szeretnek kérkedni hogy be okosak de fogalmuk sincs ki az illető akiről véleményt fogalmaznak meg...hát ennyit a fejekbenni szentjánosbogarakról amelyek sokak fejében fényt keltenek...
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 17:21 Nna látom már és épp ezért nem tudom mi alapján várod el, hogy bárkit is érdekeljenek a te zagyvaságaid?!? ... "mert ha szabad szabad pálnak akkor szabad péternek is"...Ugye ismerős:))
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...mert a te zagyvaságaidat miért kellene érdekeljen valakit ?...ki vagy te hogy valaki adna arra amit írsz ?
Addig amíg bárki nem érti meg hogy az ilyen véleménylehetőségek nem azért vannak hogy a saját magát dicsőítse nincs amit vitatkozni ...ez nem rólad vagy rólam szól hanem az adott témáról...és nincs itt sem okosabb sem butább csak neveletlenebb aki magát rakja előtérben...
Revans
@durbincs:Maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Csak egy ember vagyok, egy senki, de van véleményem! Te viszont túl okosnak tartod magad, úgyhogy rajta hát, mondj valami okos megoldást a mostani helyzetre! Visszamutogatni azt hogy mi volt??? Minek? Szovjetúnió?!?...jó volt az úgy, meg a KGST is:)), de széthullott!
0rbánod elismerte néhány utódállam szuverenitását (nem tudom mi alapján szelektált:), és Ukrajnát miért nem?!??
A szerbek miért lázadnak a tolvaj korrupt politikai elit ellen? A Magyarok miért nem?
Revans
@durbincs:Jól érzi magát a pályaudvar patkány simogatójában?
Rohadék rágcsáló!:))
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...ismét eltévesztetted az irányt...van véleményed...másnak is van...de miből gondoltad azt, hogy itt valaki véleménye kéne legyen az okos megoldás bármilyen helyzetre...vagy úgy kéne értsem hogy te tudod a tutit ?...akkor ne nekem mond el hanem az illetékeseknek...
...és ha már orbán...mikor nem ismerte el ukrajnát ???...és lázadás...azt bárki tud ha van kellően szőrös...ugyértve soros háttere...
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Te tévesztettél irányt, de nagyon. Inkább ne beszélgessünk. Fanatikus elvakult vagy, ne erőlködj!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...nem erőlködök csak próbálom bemutatni, hogy a nagyképű, lekezelő viselkedésed milyen...és ha nem szólítasz meg én biztos nem foglak...ez itt egy fórum ahol nem a vélemény számít hanem a civilizált viselkedés. El lehet úgy is mondani a véleményt hogy azzal a másikat nem gyalázod...csak akarni kell.
Sámannus
Fideszül ez azt jelenti, hogy beszorult a putyin farpofájába, és csak akkor kap a sógoros trottyból, ha hülységeket mond.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 19:11 Még egy próba...hátha megérted, bár kicsi az esély rá. Te levezetted ~100 évre visszamenőleg a történelmi/politikai eseményeket. Ebből már ki lehet(ne) indulni és tudnod illene hová vezet. Egyszerű a megoldás: Leveszed a csőlátó szemüveget és mindent egyben fogsz látni! A lehetőségek korlátlanok, de hogy ki és mit és miért nem akar látni az számomra érthetetlen. Vissza lehet menni gondolatkísérletként akár az ókorba is(mint már írtam), ha az segít rajtad! Tudom hogy nagyon okos vagy és engem nem ez zavar. Tisztelem a történelmi/politikai tudásodat és ezért merészeltem azt gondolni, hogy Te tudod a tutit a mostani helyzetre!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...a lényeget kifelejtetted a nagy igyekezetedben...mert mit is akartál ?
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Pont a lényeget nem érted, de sebaj téged az úgysem érdekel. A legutóbbi pár száz év tapasztalatai és írásos "bizonyítékai" alapján, akármilyen okos vagy te sem tudsz értelmes magyarázatot adni a mostani történésekre!
Ahhoz jóval régebbi infókra lenne szükség. Még ez a kétezer év amit ilyen-olyan sánta módon történelemnek nevezünk az is csak egy apró vékony szelet, elferdítve és jól megfűszerezve legendákkal, hazugságokkal! Túl sok az ostoba primitív agyhalott zombiember a földön(tisztelet a kivételnek, mert vannak még ilyenek is:)). Nézd meg a mekkai zarándokokat, a pride résztvevőit, a vallási gyülekezeteket vagy a sok háborút ami ma a földön zajlik! Nem sok változás látszik az emberkedésben az ókor óta!
Ez is az evolució része, de 1-2 ezer év alatt szinte észrevehetetlen a változás. Több millió év kell ahhoz hogy egy "civilizált" emberiség megtanulja a legegyszerűbb leckét? Miért?
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ..hát persze hogy csak te érted...de attól eltekintve nem föltétlen kell változzon valami, hogy hasznos legyen...
...és te ahhoz a " civilizált" emberiséghez tartozónak képzeled magad vagy különállónak ?...akik felülről figyelik az alakulást...?
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 07:32 :)) Nem baj ha nem érted még. A változás a természet törvénye és ez így van jól! Tetszik vagy nem ebbe nincs beleszólása sem neked sem a zembereknek. Mi az hogy hasznos? Ahol haszon van ott valakik veszítenek!
Az egyensúlyt hosszútávon nem lehet felrúgni. Üzletember nyer? Akkor valakik veszítenek és már nem nagyon bírják ugye látod az aktuális világképet?
Azt jól látod, hogy: a " civilizált" emberiséghez tartozó vagyok! Ez nem valami képzelgés, vagy rózsaszín köd! Tök egyszerű: Egy kis empátia, összefogás, egymás segítése, béke, szeretet, egy mosoly...Nem jobb lenne így, mint a másik kihasználása, átverése és az acsarkodás?
Igen azt is jól látod, hogy felülről figyelem, mert onnan lehet igazán mindent egyben látni. Nem bántani akartalak, csak egy gondolatmagot ültettem a fejedbe. Az már ott van és ha nem termékeny talajra esett, akkor is életképes...még a beton repedéseiben is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.