Brüsszel felszabadítását hirdette meg a szocialistáktól és Soros Györgytől Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője az európai jobboldali erők Free Europe című találkozóján, mellyel elindította a jövőre esedékes európai parlamenti választások kampányát Firenzében vasárnap.

Matteo Salvini: "a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk!"

Fotó: Andreas SOLARO / AFP

Matteo Salvini kijelentette: az európai intézmények történetében először a 2024-es európai parlamenti (EP-) választásokkal lehetőség nyílik arra, hogy az "egységes és eltökélt" jobboldal megszabadítsa Brüsszelt attól a politikai többségtől, amely mostanáig jogtalanul elfoglalta.

Úgy vélte, a jövő évtől az uniós intézményrendszerben egy másik Európának kell képviseltetnie magát "szocialista vezetés nélkül, egy olyan jobboldallal Európa élén, mint amilyen a római kormányt is vezeti".

Más Európát képzelünk el, amelyben a központi kérdést nem a tagállamok költségvetési hiányáról és államadósságáról szóló vita képviseli, nem a GDP vagy az infláció az örök téma, hanem "a munkahelyteremtés, a lakosok jóléte, az egészséghez és a biztonsághoz való jog, vagyis a nemzetek jogait akarjuk képviselni a megszorítások és Soros György Európája helyett" – hangoztatta a Liga vezetője.

"Mi a munkára épített Európában hiszünk az elektromos járművek és az otthonokra kivetett adók Európája helyett. Teljesen más elképzeléseink vannak Ursula von der Leyen, Christine Lagarde, Soros György és a bankárok Európája helyett" – hangoztatta Salvini.

Kifejtette, ahogyan egykor Dávid legyőzte a legyőzhetetlennek tűnő Góliátot, a józan ésszel, bátorsággal és hittel felfegyverzett nők és férfiak egész Európában le fogják győzni azt "az óriást, aki Európa első számú ellensége. A bürokraták és szabadkőművesek alkotta valóságot, mely el akarja pusztítani kontinensünk gyökereit, értékeit, identitását".

Hozzátette: "mi a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk. Nem félünk attól, aki civilizációnk elpusztítását pénzeli".

Forrás: mti.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A haverod viszont úgy fosik Sorostól, mint ördög a tömjénfüsttől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: ...beteg emberek vagytok...
Ők legalább értik mit tesznek, de ti, hívek, olyan buták vagytok, hogy arra nincsenek szavak.
verőce21
@Aki Én: de arra vannak szavak, hogy te mennnyire buta vagy Feri..., nagyon!
De a kifejezhetetlenül csekélyt, a világon senki nem várja el tőled...! :)
csak úgy....
ha valaki hülye a politikusi pályára akkor az gyorsan sorosozik egy nagyot , amire az összes birka kivétel nélkül vevö! :) az elbutult hívek nem a jólétre, inkább a jó nagy hazugságokra vágynak!
verőce21
@csak úgy...: a te hazugságaidra nem vágyik itt senki...!
csak úgy....
@verőce21: a te hazugságaidra és butaságaidra nem vágyik itt senki...! :)
dicsekedj inkább egy nagyot!
verőce21
@csak úgy...: te már megint csak össze-vissza hazudozni jársz ide, rühes...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.