Brüsszel felszabadítását hirdette meg a szocialistáktól és Soros Györgytől Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője az európai jobboldali erők Free Europe című találkozóján, mellyel elindította a jövőre esedékes európai parlamenti választások kampányát Firenzében vasárnap.

Matteo Salvini: "a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk!"

Fotó: Andreas SOLARO / AFP

Matteo Salvini kijelentette: az európai intézmények történetében először a 2024-es európai parlamenti (EP-) választásokkal lehetőség nyílik arra, hogy az "egységes és eltökélt" jobboldal megszabadítsa Brüsszelt attól a politikai többségtől, amely mostanáig jogtalanul elfoglalta.

Úgy vélte, a jövő évtől az uniós intézményrendszerben egy másik Európának kell képviseltetnie magát "szocialista vezetés nélkül, egy olyan jobboldallal Európa élén, mint amilyen a római kormányt is vezeti".

Más Európát képzelünk el, amelyben a központi kérdést nem a tagállamok költségvetési hiányáról és államadósságáról szóló vita képviseli, nem a GDP vagy az infláció az örök téma, hanem "a munkahelyteremtés, a lakosok jóléte, az egészséghez és a biztonsághoz való jog, vagyis a nemzetek jogait akarjuk képviselni a megszorítások és Soros György Európája helyett" – hangoztatta a Liga vezetője.

"Mi a munkára épített Európában hiszünk az elektromos járművek és az otthonokra kivetett adók Európája helyett. Teljesen más elképzeléseink vannak Ursula von der Leyen, Christine Lagarde, Soros György és a bankárok Európája helyett" – hangoztatta Salvini.

Kifejtette, ahogyan egykor Dávid legyőzte a legyőzhetetlennek tűnő Góliátot, a józan ésszel, bátorsággal és hittel felfegyverzett nők és férfiak egész Európában le fogják győzni azt "az óriást, aki Európa első számú ellensége. A bürokraták és szabadkőművesek alkotta valóságot, mely el akarja pusztítani kontinensünk gyökereit, értékeit, identitását".

Hozzátette: "mi a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk. Nem félünk attól, aki civilizációnk elpusztítását pénzeli".

Forrás: mti.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A haverod viszont úgy fosik Sorostól, mint ördög a tömjénfüsttől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A haverod viszont úgy fosik Sorostól, mint ördög a tömjénfüsttől.
Clavigo
@Maccska: Köszönjük Emese. ( orbán apád szeret téged..)
Nyírfa
Nagy az isten állatkertje. Talán nem kéne olasz honban feléleszteni a fasizmust. Nagyon-nagyon rossz üzenet az EU vezetésének a szocialitáktól való "felszabadítása", akik" jogtalanul foglalták el Brüsszelt "...
Tessék szépen meghúzni a vészharangot, és sürgősen kétsebességesre állítani az EU-t, amelyben a maghoz már lehet nemzetileg kapcsolódni , természetesen költségvetési hozzájárulások, támogatások és egyéb kedvezmények nélkül.

Minél több nemzeti melldöngetést hallok, annál inkább szeretnék a Soros-család kötelékébe tartozni.
Péter2
Ez az ember beteg , az unióban jobboldali többség van , Soros sem fél tőletek sőt , neki temérdek pénze van , ellenben veletek , és van beleszólása a világgazdaságba , politikába nektek meg nincs 2-0 Soros javára ! Ja Sorost nem váltják le mint titeket , nem kell neki a közpénzekkel elszámolni mert a sajátját költi stb, itt megint egy pont neki ,veletek szembe szélsőséges agyhalottak !
Clavigo
@Maccska: Viselkedjèl,csira,. Nem otthon vagy.
Péter2
Európa 1 számú ellenségei a szélsőségesek , de azok közül is az uniót eláruló moszkovita fidesz ! Erre ráébredtek az európai országok nyugati felein élők , de a közép európai közül is pl a Lengyelek , Csehek , Románok , így nehéz lesz a szélsőségnek labdába rúgni !
Péter2
@Maccska: Őneki az állampolgársága az 1 magyar ez áll a születési anyakönyvi kivonatába , 2 csak az Amerikai ! Ilyen elven a romániai bozgorok milyen elven szólnak bele Magyarország dolgaikba , pedig nekik az anyakönyvi kivonatukba Románia van 1 csak a 2 a magyar ! Meg azért soros rendszerváltáskor rengeteget tett Magyarországért , anyagilag is , és a gazdaságra tett befolyásával is hogy nem legyen rendszerváltáskor az ország 3/4 munkanélküli pl , ezt még orbán gazdád is méltatta nem egy videóba . Keresd meg meg fogod találni ! De pl a romániai bozgorok mit tettek az országért , megmondom jöttek élősködni ,most , hogy itt szar a helyzet ott meg jobb csapatostul mennek haza ,most már nem számít a magyarság , mondjuk hála isten, innét a faluból is fogynak szép számmal nem fognak hiányozni , kevés volt köztük a becsületes .
Péter2
@Maccska: Mért bozgor , mert ez az eredeti Román megnevezése , nem hazudhatok neki más nevet , mint ti tennétek ! Én az ide bevándorlóktól tanultam ! Tehát a Dácsia mint autót , hogy kellene hívni mivel az is Román , meg sok más ! Ilyenkor -- A faszt okoskodsz ha semmit nem tudsz ?
verőce21
El kell zavarni Brüsszelből a Soros-Góliát kitartottjait...!
Nem is olyan rossz program...! :)
Aki Én
@verőce21: ...beteg emberek vagytok...
Ők legalább értik mit tesznek, de ti, hívek, olyan buták vagytok, hogy arra nincsenek szavak.
verőce21
@Aki Én: de arra vannak szavak, hogy te mennnyire buta vagy Feri..., nagyon!
De a kifejezhetetlenül csekélyt, a világon senki nem várja el tőled...! :)
csak úgy....
ha valaki hülye a politikusi pályára akkor az gyorsan sorosozik egy nagyot , amire az összes birka kivétel nélkül vevö! :) az elbutult hívek nem a jólétre, inkább a jó nagy hazugságokra vágynak!
verőce21
@csak úgy...: a te hazugságaidra nem vágyik itt senki...!
csak úgy....
@verőce21: a te hazugságaidra és butaságaidra nem vágyik itt senki...! :)
dicsekedj inkább egy nagyot!
verőce21
@csak úgy...: te már megint csak össze-vissza hazudozni jársz ide, rühes...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.