Belgrádba látogatott Giorgia Meloni olasz miniszterelnök. A repülőtéren fogadta a szerb elnök, ahogy ilyenkor illik, a reptérről a városba vezető utat és a belváros fontosabb közterületeit szerb és olasz zászlókkal díszítették fel – írja a HVG.

Magyar zászlóval köszöntötték Giorgia Melonit Belgrádban

Valójában egy kicsit bonyolult bakiról volt szó, a hírről beszámoló Nova.rs részletesen el is magyarázta, mi itt a gond. Odáig világos, hogy a magyar és az olasz zászló is piros-fehér-zöld, csak a mienkben vízszintesek a csíkok, az olaszokéban függőlegesek. A fogadásért felelősök ki is tették szépen függőlegesen csíkozva a zászlót, és ha egymagában állt volna, így tényleg jó lett volna -csakhogy ott volt mellette a szerb is, elforgatva 90 fokkal. Márpedig a protokoll szerint ha egy vízszintes csíkozású zászlót így tesznek ki azért, hogy elférjen, akkor a mellette lévőt is el kellene forgatni.

Így lett az olasz zászlóból, ami olasznak is nézett ki, a protokoll alapján magyar.

Szerencsére ez azért sokaknak nem tűnt fel. Pedig akkor még meghívhattak volna valakit Tádzsikisztánból is, ahol szintén vízszintesen csíkozva piros-fehér-zöld a zászló, csak épp egy sárga motívummal még a közepén, hogy még jobban megzavarjanak mindenkit, és Iránból is, aminek meg zöld-fehér-piros a zászlaja, hogy tökéletessé tegyék a káoszt.

Forrás: HVG
Jogerős ítélet: bűnös!
Nagyvilág - 2024. March 1., 15:45
Jogerős ítélet: bűnös!
Nem seperhet utcát a külföldi vendégmunkás
Itthon - 2024. March 1., 14:16
Nem seperhet utcát a külföldi vendégmunkás
Kórházba került Ferenc pápa
Nagyvilág - 2024. March 1., 15:10
Kórházba került Ferenc pápa

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A balkáni haverjai a gecinek!Eddig csak buka-rest volt a tévedések vígjátéka!Fejlődünk?Mint az infláció!Szerintem ideje lenne áttérni a fideSSes mértékegységre:változó!Mindig arra kell változtatni ami a csúti törpének jó!
Clavigo
DDDDDDXDDXXDXXDXX... a Putris haverjai..,,Szintén túlképzettek..:):):):):)
jesz
csak az nem hibázik, aki nem dolgozik...na de ennyire azért mégsem kellene hibázni...szerencsére sokaknak fingjuk sincs, hol is van a hiba...

Tehát most sem dőlt össze a világ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.