A magyar államiság majdnem ezer évvel régebbi az amerikainál – kérkedett Menczer Tamás külügyi államtitkár. “Soros György és a fia

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
menczer is elkapta a hollik kórt, már beteg az egész fidesz!
simmering73
"Pressman nagykövetet nem a magyar kormány fizeti adófizetői pénzből, neki nem kell megfelelnie Orbán elvárásainak, ellenben képviselnie kell az Amerikai Egyesült Államok álláspontját bizonyos kérdésekben. Ebben az esetben az van – és mintha ezt sikerült volna elfelejtenie a komplett pártközpontnak -, hogy Soros György is, a fia is amerikai állampolgárok. Így aztán okkal és joggal szólal meg az amerikai nagykövet akkor, amikor politikai terméket csinál belőlük a magyar kormány. Az pedig a világon senkit nem érdekel, hogy a magyar államiság életkorban hogyan viszonyul az amerikai államisághoz. Ennél már csak az lenne szebb, ha Orbán Viktor végső érvként azt hozná fel, hogy ő idősebb, mint David Pressman, ezért van igaza. Iszonyat szánalmas, amit művelnek."
kolozsvaros.com/2023/12/05/orban-mer-kicsi-lenni-es-gyuloli/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.