Ő legalábbis állítása szerint nem beszélt mellé. 

Zelenszkij mellébeszélés nélkül egyeztetett Orbánnal ALEJANDRO PAGNI / AFP

Orbán Viktor miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök  az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán találkozott egymással – tudatta a telex.hu. A találkozásról Zelenszkij egy videoüzenetet is feltöltött a Twitterre, amiben azt mondja:

Lényegre törő egyeztetést folytatott Orbán Viktorral.

A lap megkeresésére a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan közölte, hogy Ukrajna EU-csatlakozása ügyében Orbán Viktor jelezte Zelenszkijnek, hogy az Európai Unió tagállamai folyamatosan tárgyalnak Ukrajna csatlakozásáról. A magyar miniszterelnök törölni akarja az ukrán EU-csatlakozás témáját a jövő heti csúcs napirendjéről.

Az ukrán elnök nem osztott meg többet a beszélgetésről. A videóban beszél még arról, hogy az új argentin elnökkel is tárgyalt, és megtalálták a közös hangot, valamint arról, hogy Emmanuel Macron francia elnökkel és Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével is sikerült beszélnie.

Forrás: telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: 0rbán pórázán csak te vagy és a többi elmebeteg kollégád!
látom faxa vasárnapod volt..., a farkad már csak 0rbánra áll !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@KisTehen: Ezt miből szűrted le te véglény?
A republikanusok miotta fujjak a ruszki a propagandat? Ellen veled es fuhrereddel.
simmering73
"Orbán hatalmas diplomáciai bakit követett el, amikor elutazott nagy mellénnyel az argentin elnök beiktatására, ahol megjelent Zelenszkij ukrán elnök is, akivel emiatt nem tudta elkerülni a személyes találkozást. Hatalmas csődöt mondott ezzel a magyar titkosszolgálat, de a Kreml is cserbenhagyta a szuverén szövetségesét, ezért Orbán belefutott egy pofonba.

A miniszterelnök által irányított nevezetes magyar külpolitika, amelyhez Szijjártónak semmi köze nincs, csupán utasításokat hajt végre, megpróbálta elkerülni a kellemetlenséget, hogy Orbánnak számot kelljen adnia az ukránellenes és oroszpárti (háborúpárti) álláspontjáról, s válaszolnia kelljen az ukrán elnök kérdéseire és a szemébe kelljen nézni."
nepszava.us/hiaba-probalt-orban-elbujni-zelenszkij-elkapta-argentinaban/
ómió
A bolsi ukránjának a mellébeszélés "nem szükségtelen"! Biden efftárs már biztos "bevezette"!
justhpeter
Zelenszkíj találkozott az európai Tahókirállyalaí. Míg él emlékezni fog rá.
Yoda69
@ómió: Röhejes vagy kretén tahó, hogy bolsevik naci fasz létedre elvtarsozod Biden urat, akinek te varangy a lábnyomába se érsz.
ómió
@Yoda69: Még a tetvesbolsi efftársaidat se tudod felismerni, bolsiék elmebeteg szarkupaca!? Senki másokat se, idióta!? Maradnod kéne, gyagyás, az elmeosztályon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.