A rendszeres csőtörések miatt oroszok százezrei maradnak fűtés nélkül a kemény téli hidegben. Egyes élelmiszerek ára az egekbe szökött, a családok egyre türelmetlenebbül várják haza a két éve tartó háborúban szolgáló férfiakat. Ezek a problémák nyomot hagynak Putyin újraválasztási kampányán is.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Akartam mondani, hogy putyin le se szarja a népét, most emelte meg a tankok, és a lőszerek gyártását. Kétezer tamkot és járművet akar bevetni a fronton, de még személyzet sincs rá nincsenek kiképezve, mert új tipust gyártanak. Kit érdekel hogy megfagy a muzsik? Na tyerekek hamarosan meg is bukhat, ha parasztfelkelés lesz.
human
Úgy néz ki mégsem a németek, hanem az oroszok fagyoskodnak télen az Inside Russia videója alapján
www.youtube.com/live/kulfgd0Q0l0?si=BZOT2Lm1K0dYKTuC&t=2755
human
@Sámannus: Ahogy Orbán is leszrja a magyarokat. Lásd covid halálozás. De munkaerőt is inkább importál mint magasabb bérekkel itthon tartaná a dolgos kezeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.