A szinte azonos lélekszámú, de jóval gazdagabb skandináv ország védelmi képessége jóval nagyobb, és miközben a magyar kormány blokkolja a svéd NATO-csatlakozást, a honvédség sok fontos fegyverét épp a svédek gyártják. Infografikánk szemléletesen mutatja az erőviszonyokat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
de nekik nincs ilyen daliás félistenük!!! =))
RonaGyuri
de nekik nincs ilyen daliás félistenük!!! =))
namihami
Pedig milyen jól jönne az a két üzemképes repülőnk vagy öt tankunk egy fergeteges roham közben! Az ötezer (valóban) hadrafogható katona, a sztálini módon megerősített tisztikarral!
Talán az igazi elrettentő erőnket egyedül a köztelnökbácsi és a meleggyerek által reprezentált tisztikar adhatná!
izéke
Na jó,de mimagyarok nem is harcolnánk a ruszkik ellen,ezért nincs is szükség erős hadseregre. Hamarabb vonulnának orbánék az oroszok mellett a NATO ellen,mintsem ellene. A sok buta rájuk szavazó pedig parasztfelkelőként rohamozná a nyugati tankokat kiegyenesített kaszával...mert ugye a naagy magyar virtustól majd jól összeszarják magukat :)))))
namihami
@Maccska: 18.37: Csak a többi NATO ország arányaiban kevesebb, mint 2%-a még mindig sokkal több, mint egy döglődő akkunagyhatalom 2 (kettő) százaléka!
És a muníciót nem ""kétszázalékon"", hanem névértéken mérik! Tehát AZ a másfél százalék mégis több, mint EZ a kettő! Az Utcaiharcos 1 Eurojáért éppen annyi golyót adnak, mint a többiek pènzéért!
namihami
@Maccska: 15.43: Honnan tudod, hogy a svédek nem kellenek a NATO-nak? A mi elrettentő seregünk talán még igaz, de a svédek valóban hadsereggel bírnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.