A volt amerikai elnököt minden vádpontban bűnösnek találták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"Trumpot mind a 34 vádpontban bűnösnek találták az esküdtek. Akár 136 év börtönt is kaphat"'" Akár. Vagy akár semennyit.
lusta
Hülyeség. Maximum 1 évet kaphat.
RonaGyuri
Na kérem ez a derék hvg.hu

ismét hozták a szokott formájukat

„Bűnösnek mondta ki a bíróság Donald Trumpot” című cikkükben így irnak:
„Mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki a bíróság Donald Trump volt amerikai elnököt a hallgatási pénzek ügyében zajló perében. A vádpontok egyes kifizetett tételeket jelentenek, számlákat, csekkeket, utalványokat, a per tárgya összesen 130 ezer dollár elszámolása volt.”
Miközben a részben hasonlóan fogalmazó index.hu legalább zárójelben megemlítette: „(egyebek mellett iratok meghamisításában, adócsalásban, kampányfinanszírozási szabályok megsértésében és választás befolyásolásában mondta ki bűnösnek Donald Trumpot.)”,
sőt a Párt központi napilapja a főoldalon kiírta, hogy:

Minden vádpontban bűnösnek mondta ki Donald Trumpot az esküdtszék
A volt amerikai elnököt üzleti iratok meghamisítása, hallgatási pénz kifizetése vádjában ítélték el.
Peller Anikó
Orbán üzent Trumpnak, akit bűnösnek talált a New York-i bíróság esküdtszéke

"'"Trumpot többek között üzleti iratok meghamisítása, kampányfinanszírozási szabályok megsértése, választás befolyásolása és adócsalás miatt mondták ki bűnösnek."'"

Orbán: csak így tovább elnö kúr.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/orb%C3%A1n-%C3%BCzent-trumpnak-akit-b%C5%B1n%C3%B6snek-tal%C3%A1lt-a-new-york-i-b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g-esk%C3%BCdtsz%C3%A9ke/ar-BB1nnxDS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.