Az amerikai Chris Scholtes azt gondolta, hogy magára hagyhatja a klímás kocsiban kétéves kislányát, amíg ő valamit megkeres a házukban. A klíma azonban elromlott, a kislány pedig szörnyű kínok között meghalt. A gyermeket saját édesanyja nyilvánította halottnak, mivel abba a kórházba vitték, ahol a nő dolgozott.

Vajon hány kisgyermeknek, vagy állatnak kell még meghalnia, hogy végre tudatosuljon az emberekben: semmilyen körülmények között sem szabad a nyári hőségre még egy percre sem bent hagyni őket a zárt autóban. Hiába a sok figyelmeztetés, mégis megtörtént a baj – írja a borsonline.hu.

Újabb tragédia: egy kétéves kislányt gyászol az édesapja, aki a klímás autóban hagyta gyermekét – Akadt egy kis probléma

Egy kétéves kislányt a klímás autóban hagyta az édesapja, ám a klíma elromlott, a kicsi pedig életét vesztette/Fotó: képünk illusztráció/123rf.com

Egy amerikai édesapa azért gyászolhatja most a kislányát, mert azt gondolta, hogy a gyermekének nem lesz semmi baja, ha megy az autó klímája, miközben ő bemegy a házukba valamit megkeresni. A klíma azonban valamiért felmondta a szolgálatot, a kétéves csöppség pedig életét veszítette az apja gondatlanságából.

Az Unilad számolt be róla be: az édesapa, Chris Scholtes azt gondolta, hogy magára hagyhatja több mint fél órára a kétéves gyermekét a klímás kocsiban. A kocsi klímája leállt, a gyermek pedig életét veszítette a felforrósodó járműben. A férfi értesítette a 911-et, és a mentősök kórházba szállították a gyermeket, de az életét már nem tudták megmenteni.

A gyermek édesanyja – aki az ugyanabban a kórházban dolgozott aneszteziológusként – pár órával később halottnak nyilvánította a saját kislányát.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Ez nem más mint kegyetlen gyilkosság!
Az ostobaság nem mentség...
Dr. Proktor
Ez nem más mint kegyetlen gyilkosság!
Az ostobaság nem mentség...
szaboria1
Néha elgondolkozom miért lettek ennyire kényelmesek az emberek. Sok féle mód van hogy vigye magával a gyermeket ha bevásárolni indul.
Még az állatok is védik a kicsínyeiket.
Nyírfa
Nem becsüljük meg az életet. Sem a magunkét, sem a gyermekeinkét, sem egymásét.
namihami
Az állat, a barom! Ugyanúgy, ugyanabba a kocsiba zárni!!!
Szegény Dzsoni és Árnika
A meg nem születettekért, akiknek esélyük sem volt erre a QRVA életre - Demjén, mielőtt meghülyült:

www.youtube.com/watch?v=SvrtnIBFFlg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.