Szlovákia nem engedi be területére Sólyom László magyar államfőt - jelentette be Robert Fico szlovák miniszterelnök rendkívüli pozsonyi sajtóértekezletén. Az erről szóló diplomáciai jegyzéket délután adták át Magyarország pozsonyi nagykövetségének.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@pacsirta: "Szent István nem a mi (szlovákok) királyunk, a mi királyunk Szvatopluk" - jelentette ki Robert Fico."
g1983
@furfang: Hidd el ugyanolyan bűnös a Fidesz-KDNP és az MDF is mint az MSZP-SZDSZ. Sólyom nem jó köztársasági elnöknek. Legalábbis nem Magyarországon. Nem kéne a cigányok érdekeit védenie az adozó magyarok ellen. Érdekes nem tünt fel nektek, hogy csak akkor nyilatkozik ilyen esetekben ha az áldozat cigány? Kérdem én hányszor emelte fel a hangját vagy tett volna valamit azért hogy a cigányterror megszűnjön? Köztársasági elnökként hozhatna egy határozatot hogy legyen a cigányterror áldozatainak emléknapja. És nem a jobbiktól kéne félnetek.
kamazuka
Te Robi.
Gondoltál más arra,hogy országod nemzetközi megitélésén mennyit lendít,ha egy Köztársasági elnök biztonságát nem tudod szavatolni?
Téged ki véd meg?Ha erre jársz.!
Bár mondjuk erre ne gyere,és anyádat se küld.
Előre is köszönöm ,hogy a Trianoni szerződéssel önként vállaltad,hogy hazánknak azt a szegletét felzárkóztatod az Unió hoz mégpedid úgy,hogy azt mi felügyeljük.
Nembánom megengedjük nektek.Belepusztultatok volna,ha nem kaptok a régi nagy Magyarhon-ból egy részt.Hidd el Robi ez lesz a pusztulásotok is.
A gatyátok és a bocskorotok is rá megy majd.Meglátod.
Kis fiam ez olyan csont,ami nem a te fogaidnak való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.