Ismeretlen tettesek betörtek a belga vámhivatal brüsszeli nemzetközi repülőtéren lévő raktárába, ahonnan a hatóságok által korábban lefoglalt, nagy mennyiségű kábítószert, dohányterméket és cigarettát loptak el.

Nagyott nézett a belga vámhivatal – Kifosztották a raktárat, bődületes mennyiségű drogot és cigit loptak el

Illusztráció: 123rf.com

A helyi ügyészség tájékoztatása szerint – amelyet a flamand nyelvű VRT hírcsatorna ismertetett csütörtökön – az elkövetők több mint 20 kilogramm kannabiszt, kokain előállításához szükséges hozzávalókat, több mint egytonnányi vízipipadohányt és csaknem 270 ezer szál cigarettát loptak el a repülőtér területén lévő raktárból.

A múlt héten elkövetett bűncselekmény tényét megerősítette Francis Adyns pénzügyminisztériumi szóvivő is a Het Laatste Nieuws című napilapnak. Elmondta, hogy a vámhivatal a raktárterem őrizetének megszigorítására szólította fel a repülőteret. Hozzátette: a helyiségbe ugyanis csak repülőtéri dolgozói azonosítóval lehet bejutni, és vizsgálják az erőszakos betörés lehetőségét.

Tavaly már történt ugyanitt hasonló betörés, akkor a többi között szintén nagy mennyiségű dohányterméket loptak el.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ezek szerint
van vámszabad és van lopszabad terület!?
csak ennyi
barátilag
J.L.

et
izéke
Csak nem a dajcstompi ugrott el bevásárolni magának és a frakciójának,hogy újra láthassák a képzelt ellenségüket? :)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.