Mindvégig kerékpáron tette meg a Szegedtől Pekingig tartó 10 200 kilométeres utat egy szegedi testvérpár, amely a napokban érkezett meg a kínai fővárosba. A 41 éves Szabó Géza és 29 éves öccse, Csaba május 5-én indult a szegedi Széchenyi térről. Naponta átlagosan 175 kilométert kerekeztek és 58 nappal később, július 2-ra a kínai fővárosba is kerékpáron érkeztek. A testvérek nem különleges, hanem saját, húszéves kerékpárjaikon tették meg a Kínába vezető utat.

Forrás: sportgeza.hu
Feltöltő: Koronix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Koronix
Le a kalappal, nem mindennapi teljesítmény! Most már kaphatnának több sajtónyilvánosságot, inkább erről halljunk, mint a sok értelmetlen és véres hírrel.

(Xi'an-ban találkoztunk lengyel bringásokkal, akik Krakkóból jöttek és onnan még mentek tovább Pekingbe - majd újra hazafelé tervezték az utat. Háááát...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.