Hiába várta tévések, rádiósok, újságírók, online-osok, fotósok hada csütörtökön az Európa-bajnokságról hazatérő magyar játékvezetői csapatot, Kassaiékat valósággal kimenekítették a Ferihegyi repülőtérről. Kassai Viktor ugyan azóta már több helyen nyilatkozott az ominózus esetről, de az UEFA rendelkezésének megfelelően a saját ítéletét nem kommentálhatta. Kollégánk közben meglátogatta Vad II Istvánt is, ám sokat belőle sem sikerült kiszedni.  

Forrás: Nemzeti Sport
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Csúnyán elnézték, először a lest, aztán a folyományát. Soha nem fogom megérteni a focit, miért nem lehet a kamerák képét azonnal visszanézni és kétes esetekben az alapján dönteni.Amíg ember a fő ítész, mindig lesznek hibák...!
adrenalink
Reggel a "Mokkában" Hajdu B. István azt mondta, hogy Vad II lehet, hogy nem merte felvállalni a döntést a gól megítélésében...
Akkor Liberózzák be, adjanak a kezébe egy kislapátot, és irány a homokozó! Már lassan annyian lesznek, mint a játékosok a pályán oszt itt a végeredmény...
zilikutya
Szerintem ebben az esetben pontosan Vad II Istvánnak kellett legjobban látnia, hogy mi
történt! Hogy létezik, hogy kb. 4-5 méterről, az alapvonalon állva nem látta, hogy a
labda teljes terjedelmével túl volt a gólvonalon? És igenis vállalni kellett volna a felelősséget, hiszen őt pontosan azért állították oda, hogy ilyen esetekben döntsön! Nagyon sajnálom Kassai Viktort!
silber13
Áruljárok már el, hogy lehet egy gólbírónak ilyen eszméletlenül hülyén helyezkedni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.