Az olimpai versenyek ideje alatt még csak a teljesítmény számított, a nyolc arany-, négy ezüst- és öt bronzérmével nagy sikert elérő csapat hazaérkezése óta egyre többeket foglalkoztat, hogy mennyit érnek a medálok és a helyezések? A kormány még nem döntött, így beindultak a találgatások. Lapunk viszont megbízható forrásokból elsőként kiderítette a jutalmak várható összegét. Ez alapján nyugodtan leírhatjuk, hogy anyagilag is jól járnak a londoni olimpián eredményesen szereplő magyar sportolók. A négy évvel ezelőtti pekingi 20 millióhoz képest az egyéni bajnokok akár 30-35 millió forintra is számíthatnak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
@entero: Kedves entero!
Rosszul tudod ezeknek a versenyzőknek a két olimpia közt is van rendszeres jövedelmük. A felkészülési évben még külön pénzt is kapnak.A reklám és egyéb bevételeket hagyjuk bár nem lényegtelen.Én elismerem és becsülöm a teljesítményüket mert különleges emberek.
És most szabad köpködni mert szerintem óriási túlzás a 30-35 millió de még a 20 is. Ja és a 35 évtől járó életjáradék a halálukig.
Tipikus példája ez amikor a társadalom túlkompenzál és az élet összes területén sikertelenül működő közösség a kétséget kizáróan a kimagaslóan teljesítőket a realitástól elszakadva jutalmazza ezzel a saját maga nagyságát is kiemelve.
Az aranycsapat jó példa erre.Olvastam az újságokban ,hogy az Osztrákok hogy leszerepeltek mi meg milyen jók vagyunk sportba. Igen csak azt felejtették el , hogy az élet egyéb területén minekünk csak álom az Osztrák élet.
Ha egy USA ahol értékelik a teljesítményt jóval kevesebbet fizetnek az élért eredményért addig az itteni díj sajna csak piár, és pártpolitika..Tipikus magyar kiváltságosdi, buta nagyzolás.
Na most már lehet anyázni.
entero
@vörösfuvalat: Nem akarok veled vitatkozni, mivel nem vagyok otthon abban hogy mennyit kapnak összesen a sportolóink 4 év alatt, de azért azt gondoltam hogy ugyanúgy van keresetük és nem csak a versenyekért kapnak jutalmat. Viszont hol van ez egy Messi vagy Ronaldo keresetétől...
Pálinkafőző Rézüst
@vörösfuvalat: a németeknél átszámolva forintra, 4,5 millát ér az olimpiai arany. Mondjuk szarabbul is állnak, mint mi...
Cornucopioides
@vörösfuvalat: "igazad van" a győzike, boros, vagy búsbochkoros gábor jobban megérdemli a vörösfuvallatú baszki béláról nem is beszélve.
Cornucopioides
@entero: Ezt a négy évet nem tudom honnan vetted, mert azek a sportolók kicsi gyerek korban kezdik el és csak a legjobbak jutnak el a célig. Több tízezer sportoló közül lesz egy akiről kiderül, hogy Ő az igazi tehetség. Ilyen alapon egy rakás kórista vagy pék is lehetett volna Pavarotti, vagy sok hangszerkészító is lehetett volna Stradivári, csak a többiek nem akartak különbek lenni. De, hogy a sportnál maradjunk ezt a Klicsko gyereket sem akarja leküzdeni senki, nehogy elrontsa a napját.
gergely
Megérdemlik.Amúgy nem mindegyik sportban keresnek nagyon jól az olimpián kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.