Négy kislány és a szüleik vallomást tettek, de az ügyészség megszüntette az eljárást. Az egyik tanítónő a YouTube-ra töltött fel videót arról, hogy az ügy nem maradhat következmények nélkül. Tavaly év elején egy Győr-Moson-Sopron megyei falu egyházi általános iskolájában több kiskamasz lány is jelezte, hogy az egyik tanár megengedhetetlen módon közeledik hozzájuk. Született egy feljelentés, a rendőrség nyomozott, de az ügyészség megszüntette az eljárást. A tanár viszont nem tért vissza az iskolába. Az egyik tanítónő hétfőn kirakott egy videót arról, hogy nem akarja elfogadni, hogy ez a férfi büntetés nélkül megúszta. Nagyon úgy tűnik, hogy a Győri Egyházmegye jogi lépéseket tervez - nem a gyanúba keveredett tanár, hanem az ügy kivizsgálását követelő tanítónő ellen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az egyházaktól minden támogatást megvonni...visszavenni az ingatlanokat, tartsák el őket a hívek...undorító pedo csuhások...
RonaGyuri
@RonaGyuri: és van ilyen is:

Hit védelem a szegénység szolgálata

ez már több mint árulkodó a NER alapjait mutatja

A 444.hu „Levélben írta meg a fideszes jelölt a szülőknek, hogy lejárt szavatosságú ételt osztott a gyerekeiknek, de nem árulta el, melyik édesség volt alkalmatlan emberi fogyasztásra” cikke szerint:
Egy kis balhé kerekedett abból, hogy és ahogy „a hétvégén Karcagon: Szepesi Tibor, a város fideszes polgármestere és egyben jelöltje gyereknap alkalmából ételt osztott helyi gyerekeknek a Déryné Kulturális központban tartott családi napon.”.
Ez magában még csak véleményes, azonban kiderült, hogy „a kiosztott snackek egy részének lejárt a szavatossága”, az „elkövetők” azzal érvelnek, hogy „a minőségmegőrzési idő és a fogyaszthatósági idő nem ugyanaz”. Fogyasztható, de élvezeti értéke kétséges! =))
Itt még nincs vége; azt is bevallották, hogy a csomagban volt olyan is „melyek már a NÉBIH állásfoglalása alapján sem alkalmasak emberi fogyasztásra”!
S most gyűn a poén: Mindezt „a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete szerezte be az Élelmiszerbank budapesti raktárából.”!!! =))
viccesvigságok
Na akkor most hol a fidesz sumákolnak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.