A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa arról tárgyal a Szerbiai Olimpiai Bizottság elnökével, hogy Szerbiában folytatja a pályafutását - mondta Dragan Plavsic, a szerbiai női kajakkettes edzője a Szerbiai Rádió és Televízió vendégeként. A hírt Janics edzője is megerősítette at [origo]-nak. "A Szerbiai Olimpiai Bizottság elnöke, Vlade Divac jelenleg is megbeszéléseket folytat Natasával, véleményem szerint nagyon gyorsan sikerül megegyezniük" - idézte a Magyar Szó Plavsicot, aki hozzátette, hogy a témával kapcsolatban jobb lenne, ha Divac nyilatkozna, mivel ő ebben az illetékes. Janics Natasa a 2000-es olimpián még jugoszláv színekben lett negyedik, utána azonban, mivel nem kapta meg az államtól a minimális támogatást, úgy döntött, hogy Magyarországon folytatja pályafutását.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Nem kell ez a fanyalgás. Magyar színekben ért el nagy eredményeket. Ha menni akar, menjen, az eddigieket pedig meg kell köszönni neki! Ettől nem leszünk mi sem kevesebbek és ő is szép emlékeket visz el.
Pálinkafőző Rézüst
@Darthon1: így van! Sokszor hallhattuk a Magyar Himnuszt általa! Köszönjük neki!
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Valamiért nagyon megvan sértődve,azt nyilatkozta legelőször abba hagyja, pedig amikor a Kati néni volt az edzője akkor ment neki igazán a szekér. De ö is benne volt, hogy ne Kati néni legyen az edzőjük. Kati néni most is bizonyított a férfi kajak kettőssel.
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: 11,37-re tudod nem zörög a haraszt, ha nem tárgyalnának a szerbekkel akkor nem is röppenne fel ez a hír.
gyevi_biro
@szaboria1: Nem kell felülni a találgatásoknak!
vukkocska
@szaboria1: lehet, hogy kacsa az egész. Az, hogy mit mondott a verseny után, nem is nagyon mérvadó, nagyon megrogyott attól, hogy nem lett bajnok. Az utóbbi években mindent megnyert, s nagy valószínűséggel meg is kapott minden támogatást. Ennek ellenére nem érzem köpönyegforgatónak, hazájába menne vissza. Nagyon sajnálmán, mert nagyon jó, küzdő versenyző. Most sajnos nem jött össze. Kató nénivel meg nagyon kevesen jöttek ki, nem csak Janics. Hát elég boszorkás a néni... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.