A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében a magyar válogatott a következő, Románia elleni hazai világbajnoki selejtezőmérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani március 22-én.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiga0771
Az a köcsög miért volt kint, / tett a diákokra / ez egy nyári meccs volt, ha már ott nyálazott a fifa legnagyobb s.ggfejeivel, intézhetett volna valamit. De nem. A zsidóknak tényleg mindenki a kezükben van.
Pilóta
@Dr. Felipe: 21:17
Nem én mosom a kezeimet:-)

"Válogatott: az izraeliek csak egy palesztin zászlót nehezményeztek

Azért nem értem a büntetést, mert az Izrael elleni mérkőzésen izraeli biztonsági emberekkel dolgoztunk közösen, akik egy palesztin zászló lobogtatását nehezményezték, de még az izraeli nagykövet sem emelt kifogást a találkozó után” – tette hozzá a biztonsági igazgató."
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-izraeliek-csak-egy-palesztin-zaszlot-nehezmenyeztek-2205833
Dr. Felipe
@Pilóta: Az egy dolog hogy az izraeliek mit nehezményeznek. Sajnos ott nem csak palesztin zászló volt hanem volt ott szappan, éljen Mussolíni, indul a vonat. Ez csupán egy barátságos meccs volt aminek a sportról kellett volna szólnia de sajnos nem arról szólt hanem a szégyenteljes antiszemita megnyilvánulásokról melyeknek nem lenne helye egy sporteseményen ezért jogos az egy meccses zártkapus meccs ami sajnos pech hogy pont a létfontosságú magyar-románra esik. Amúgy a bolgárok is kaptak egy zártkapus meccset a bolgár-dán meccsen történt hasonló incidensek miatt.
Nakimaga
Az Ókorban tartott játékok,a nép szórakoztatására voltak megtartva,mely elterelte a figyelmüket egyéb problémákról ,a küzdők egyike,elvérzett!
A FIFA ezzel a döntésével maga ellen fordította a közhangulatot,egy légynek sem ártó rendzavarásból ,politikai összeütközést kovácsolt ,na BRAVÓ !:)
(amelyik kutya ugat,az nem harap)
dodo571031
A szurkolóink Úgy viselkedtek mintha egy Ujpest Fradi meccsen lennének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.