Jövő héten születik döntés arról, hogy a Tisza csatlakozhat-e az Európai Néppárthoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mondás persze nem így szül,

de ennél sokkal nagyibb kérdések is vannak

Legalább is érdekesek azok, amiket Magyar Péter mondott annak ürügyén, hogy találkozott Manfred Weber-el, az Európai Néppárt elnökével!. Az igazat megvallva akár optimista is lehetnék, hisz olyanok is elhangzottak, hogy
„Remélem, hogy ez egy gyönyörű európai barátság kezdete””,
vagy
„Brüsszelben egy klub tagjai leszünk, s így is fogunk viselkedni.”!
Az az uniós pénzek-el kapcsolatos kérdésekre adott válasza már igencsak véleményes, de legalább is átgondolandó.
Remélhetőleg a „akkor mennek át a hídon, ha odaértek” csak nyelvbotlás volt , s nem csak azért, mert nem híd, hanem folyó ás nem átmenni, hanem átkelni kellene! =))
Azonban az, hogy „az uniós pénzek hazahozatala létfontosságú Magyarország számára, és fontos lenne lezárni az Európai Parlament által elindított hetes cikkelyes eljárást is.” alatt mit értett az meghatározó lehet. Erre is értette-e a klub-tagsággal kapcsolatos nézetét?? =)) Azaz belátja-e, hogy a megoldás nem az arrogáns pofátlan hőzöngés, hanem a feltételek korrekt teljesítése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.