Semjén Zsolt Budapesten fogadta Manfred Webert, majd egy sajtótájékoztatón elárulta az érintett témákat. 

A magyar miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatót tartott, amelynek keretein belül elárulta a Manfred Weberrel folytatott egyeztetés részleteit – írja a Magyar Nemzet

Áttekintették az orosz-ukrán háború körüli kérdéseket, és a Tisza Párt is szóba került. Ennek kapcsán Semjén elmondta, ha a Tisza Párt felvételt kap a Néppártba, akkor a KDNP távozni fog onnan.

Semjén Zsolt kikérte magának: ha a Tisza Párt felvételt kap a Néppártba, a KDNP távozik

Forrás: MTI Fotószerkesztőség

"Hangsúlyozom, hogy nem arról van szó, hogy meghoztuk a döntést, hogy lépünk, hanem őszintén elmondtuk, hogy Magyar Péter személye számukra elfogadhatatlan a frakcióban, és a Tisza párt elfogadhatatlan az Európai Néppártban" – majd hozzátette, ha másért nem, akkor azért sem, mert a KDNP-nek 80 éves története, a Tisza Pártnak pedig 80 napos története van. 

Forrás: Magyar Nemzet

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
És akkor mi van ha az az egy szem szartúró távozik? Tisztul a Néppárt :)))) leválik a szar a májról. Mekkora veszteség is lesz :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
A háziálatvadász ( A szarvasvadász c. film után szabadon - kicsit nagy a különbség!) és tölcsérseggű buzi (azaz PEDOFIL !!!) véleménye senkit nem érdekel - MÉG ORBÁN VIKTORT SEM !!!
(de ne mondjátok el neki, mert Graz-ban, az ő kezelését is közpénzből mi fizethetjük!)
RonaGyuri
A vice nem is annyira vicces, de tanulságos

legalább is, az is lehetne a főnöke számára

Semjén Zsolt Budapesten fogadta Manfred Webert, majd egy sajtótájékoztatón elárulta az érintett témákat.
„A KDNP számára fontos az Európai Néppárt. de Magyar Péter személye ugyanakkor elfogadhatatlan számunka az EPP-frakcióban, úgy ahogy a Tisza Párt felvétele az ernyőpártba is.” – mondá Hölvényi György a KDNP európai parlamenti képviselője szerint.
Semjén Zsolt kifejtette: „ha a Tisza Pártot felveszik a néppártba, akkor a Kereszténydemokrata Néppártnak nem marad más lehetősége, mint az, hogy távozzon onnan” =))
Pedig mennyit mocskolódhatna, akadályozhatna, no meg vétozgathatnának. mint a gazdijuk teszi számos fontos szervezetben! =))
kereső
"Arra a kérdésre, hogy pontosan mik ezek a kritikus kérdések, Magyar annyit mondott, hogy „majd akkor mennek át a hídon, ha odaértek”. A hvg.hu kérdésére Magyar Péter megerősítette, hogy az uniós pénzek hazahozatala létfontosságú Magyarország számára, és fontos lenne lezárni az Európai Parlament által elindított hetes cikkelyes eljárást is."

Egy szóval Magyarország jogállam, és persze demokrácia...erről kell meggyőzni az EPP támogatásával az unió parlamentjét, hogy semmissé váljon a jogállami eljárás, amely akadályozza a támogatások kifizetését.
És akkor Ti meg itt élcelődtök a kdnp-n, hogy trójai faló, orbán füle- farka az EPP-ben. Most majd heten leszenek.
Na, ennyi(ke).
szaboria1
Tegnap azt hallottam Semjén a Karmelitában fogadta Webert. Kérdezték a KDNP nincs saját irodája? Válasz rögtön meg is jött ezek már csak addig lesznek párt amig a fidesz még hatalmon van.
Billibácsi
@Pusztai: Valószínű oroszlánvadászaton vett részt a díszes társaság. A cechet valószínűleg mi álljuk.
ittott
szerintem leszarnak. nagy ívben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.