Pumped Gabo az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy 165 forintos tartozása van. Mindehhez egy Zamárdiban, a Balaton Sound helyszínén felvett videót is  mellékelt.

Kedves barátaim, egy szomorú gyászhírt kell közölnöm veletek. Az élet folyamatosan változik, egyes változásokat észre sem veszünk, bizonyos változások pedig ledöntenek a lábunkról és földbe tipornak…– írta Pumped Gabo az Instagramon, amihez egy Zamárdiban, a Balaton Sound helyszínén felvett videót mellékelt.

A 24. hu megjegyzi: az influenszert évekkel ezelőtt a fesztiválon fedezték fel egy olyan felvételnek köszönhetően, amelyen az látható, ahogyan táncol. Azóta tradíciói is vannak, például minden évben megejt egy hagyományőrző, félmeztelen boltba menést.

165 forint tartozás miatt gyötri a lelkiismeret az ismert botrányhőst

Pumped Gabo  Fotó: Facebook/Pumped Gabo 

Biztos mindannyian alapoztatok vagy aftereztetek már legalább egyszer életetek során a Balaton Sound előtti Reálban. Ma a környéken jártam, és szomorúan láttam, hogy a bolt már nem működik – folytatta írását Pumped Gabo, amiben emlékeket is felidézett, például hogy 2015-ben a csemegebolt előtt megpihenve olvasta a legelső cikket magáról, és hogy tavaly javasolta az eladóknak, hogy „mehetne valami más zene a Manna FM-en kívül, így hajnali 6-kor”.

Nem hallgattak rám. Utolérte őket a vég. Köszönöm a sok emléket, Reál bolt! Még tartozok 165 forinttal, nem tudom, azzal mi legyen…

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Mit ne mondjak!
csak ennyi
Barátilag
JL
NKF
Beszarok,kurva nagy hír! Ez is valami sztár?
ágimami
@NKF: Tényleg "HATALMAS" hír!!
A sztártól több-száz km-re van, de aki párszor szerepel a tv-ben azt már sztárrá kiáltják ki! Kész röhej!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.