A Sportski Zurnal információja szerint valóban elválik férjétől, a bolgár Andrian Dusevtől a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Douchev-Janics Natasa. Miután Dusev hamarosan szerb állampolgár lesz, ismét feleségül veszi a sportolót, így elhárul minden akadály a szerb színekben való szereplése elől. Miután a Magyar Kajak-kenu Szövetség csak 150 ezer euróért (42 millió forint) adta volna ki Douchev-Janics Natasa versenyzési engedélyét a szerbeknek, akik viszont ezt nem fogadták el, a nemzetközi szövetség nem engedélyezte a háromszoros olimpiai bajnok országváltását. Janics így két évet kénytelen kihagyni, vagyis sem 2013-ban, sem 2014-ben nem indulhat szerb színekben.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@csiga0771: Ilyenek az ingyenélők. Múlt van, jelen és jövő?
Megkapta a támogatást a pénzt és lelép. Miért itt annyi rossz.
MONDOM
Hadd szívjanak ezek a pénzéhes vezetők (Barát és a többiek) Menj csak Natasa! (Magasról szarjár ezekre az maffiaszerűen működő -legális- emberkereskedőkre). Úgy tudom, hogy a jobbágyság megszűnésével a szabad költözködés joga alapvető emberi jog Vagy ezek (Baráték) leragadtak a közőpkornál??? Ők, ugyan állítják, hogy Te pénzbe kerültél a szövetségnak,-De viszont dicsőséget, és elismerést (és nem utolsó sorban pénzt is) is hoztál nekik. Minden magyartól szinte elvárás, hogy büszke legyen a magyarságára, a hazájára, Te miért ne lehetnél böszke arra, hogy Szerb vagy, és a saját hazád színeiben akarstz versenyezni, a saját hazádnak akarsz dicsőséget szterezni?! Szerintem ezek csak attól fosnak, hogy lenyomod világversenyeken az ő versenyzőiket, és nekik kevesebb lesz a pénzük. Ezeknek az emberkereskedő kufároknak a kezében Ti csak egy eszköz, egy bánu vagytok, akik arra valók, hogy nekik pénzt hkeressetek. És pont ez a Barát Etele pofázik aki a vízről annyit tud, hogyha megnyitja a csapot, megtelik a kád. Ezt a párttársai anno oda ültették a kajak-.kenu stzövetség élére, és ő ebből nagyon jól el van.
vukkocska
@MONDOM: hm. Korán reggel? Szép napot Neked. Barát Etelét pedig már rég leválthatták volna, ha nem lenne megfelelő. Volt rá két és fél év. De szeretik és tisztelik.
MONDOM
T. vukkocska, Azt a Barát Wzelét szeretik és tisztelik egy olyan sportágnál ahol ő azt sem tudja hogy néz ki egy evezőlapát. Anno Hornék idejében "futott neki a szekér". Kormánybiztosa volt ehy olyan világliállításnak amit soha nem rendezteek meg. Amikor ez a jól fizető állása megszűnt beültették a szövetség élére. Szerinted azért, mert szakamber?
NEM! Azért mert jó elvtárs.
orogordog
@MONDOM: Ja Magyarország az ugródeszkája és a jó magyar forint. Szerbek perkáljanak ennyire egyszerű, anyagias világ ez.
vukkocska
@MONDOM: Hornék idején futott a szekér, írod. Utána jöttek 4 évig Orbánék. Baráth Etele maradt akkor is. Jó elvtársa ezek szerint Orbánnak is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.