Egy hét alatt három áldozatot szedett az a kábítószer, ami még – a Blikk  információi szerint – nincs is rajta a tiltólistán.

A pentakristályhoz hasonló dizájnerdrog egy 23 éves fiatal lányt ölt meg Budapesten, egy 18 éves fiút Székesfehérváron, valamint egy 28 éves sportolót Csákváron - olvasható a Blikk szerdai számában.

A csákvári P. László versenyszerűen gyakorolta az erőemelést, barátaival mulatott egész hét végén. Székesfehérvárra utaztak, valószínűleg itt szerezték a pentához hasonló drogot.

- A fiatalok divatból keresik az új szereket. Amikor kijön egy módosított kábítószer, elkeresztelik, és rögtön piacra dobják. Így még azt is megússzák, hogy felelősségre vonják őket, hiszen idő, amíg ezek felkerülnek a tiltólistára - mondta a lapnak dr. Zacher Gábor, aki hozzátette: a dílereket nem érdekli a drogok összetétele.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@dömdödöm: @entero: Egy azonosíthatatlan alak elszellenti magát a zsúfolt autóbuszon. Egyszer csak megszólal egy dörmögő hang:
- Bezzeg dohányozni tilos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@dömdödöm: De ki tesz ellene? Na ez az mi is csak beszélünk róla és ennyi. én mondtam nem egynek, hogy a Magyar igazság szolgáltatást kell meg tépni, hogy legyen igazság és bukna az összes politikus. ennyi az egész. teljes vagyon elkobzás családra kiterjedően és 47 ezer forint a zsebbe és mehet a picsába! A befolyó összeg fedezné és ki is emelné az országot. Mi kellene hozzá? semmi más, csak IGAZSÁG.
dömdödöm
@qxy: Az a baj tudod hogy mi itt hiába tépjük a szánkat hogy igy kéne vagy úgy kéne , egy dolgot tudunk tenni ,4 évente elmegyünk és eldöntjük azt hogy kik azok akik tovább vezessék az országot . Ha úgy érzed hogy változtatni kell akkor ne engedjük magunkat befolyásolni mindenféle igéretekkel . Kegyetlenül be kell húzni az x-et oda ahová azt valójában érzed . Komolyan felnőtt módon el kell dönteni jó ez így neked vagy sem .
Azon kívül hogy nap mint nap tekerjük a kurblit és 4 évente húzunk 1X-et más beleszólásunk sajnos nincsen !
qxy
@dömdödöm: Tudod , egyszer Szegeden amikor a " Rönó" szalon megnyílt nagy reklám volt hogy mindenki aki kitölti a szelvényt, részt vesz egy sorsoláson és egy " rönó klió a nyeremény.Két héttel előtte már a leány ki is próbálta hogy megy és a sorsolás előtti napon kellett vissza vinni hogy megnyerje.Hogy kire szavazunk? Azt a kocsit is az vitte el akivel le volt zsírozva.
dömdödöm
@qxy: szun -ce a harc művészete " minden csata eldőlt már mielőtt még megvívták "
qxy
@dömdödöm: azt is mondta, hogy az a legnagyobb dicsőség ha harc nélkül győzöl.
dömdödöm
Az is furcsa hogy megy a belpolitikai csatározás , sárdobálás ,huzavona az eu- val és közben a Magyar választó polgár meg azt hiszi majd ők fogja eldönteni hogy itt ki kormányoz . Úgy tesznek mint ha olyan gazdasági nagyhatalmak mint Usa ,oroszország japán, kína ,kanada nem is léteznének .Azt próbálják velünk elhitetni mint ha ezeket egyaltalán nem érdekelné mi történik itt .Ez nekem nagyon gyanús !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.