A Bors informátora szerint több fiatal is meghalt tegnap és ma Székesfehérváron: drog helyett patkánymérget kaphattak.

A lap olvasója azt állítja: székesfehérvári fiatalok haltak meg az elmúlt két napban - drog helyett patkánymérget adhattak el nekik dealerek. Rajtuk kívül többeket kórházban is kezelhetnek ugyanezért.

Az informátor az áldozatok nevét is elárulta a lapnak, akik azt találták, hogy közösségi oldalukon az állítólagos tragédia óta nem történt aktivitás. Felhívták a kórház ügyeletét is, ahol azt mondták, ott egy halottról tudnak.

A rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítse, kábítószer okozta-e két Fejér megyei fiatal halálát vasárnap és hétfőn. Az esettel kapcsolatban egy férfit és egy nőt őrizetbe vettek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd hajnalban az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban a székesfehérvári kórházban meghalt egy 18 éves helyi férfi, akit előző nap délután vittek kórházba rosszullét miatt. Az adatok szerint a fiatal a halálát megelőzően feltehetően kábítószert fogyasztott.

Hétfő délelőtt egy újabb halálesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, egy 28 éves csákvári férfi - feltehetően kábítószer fogyasztását követően - az otthonában elhunyt. Mindkét haláleset körülményeinek tisztázása érdekében közigazgatási hatósági eljárást indított a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hétvégén még egy fiatal került kórházba - valószínűleg ő is kábítószer fogyasztását követően -, aki ellátása után elhagyhatta a kórházat.

A tájékoztatás szerint, az esetekkel összefüggésben, meghallgatását követően a nyomozók őrizetbe vettek egy 23 éves férfit és egy 26 éves nőt kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt. A szóvivő hozzátette: a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@csa-csa: Ha fiatal, és nincs jövedelme, meglopja anyját, nagyszüleit, vagy eladogat személyes holmikat.
Most mondjam azt, hogy úgykell a marhának, minek vesz meg minden szart. De ugyanakkor meg sajnálom, mert áldozat. Ez nehéz ügy
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Mint embert sajnálom.
Mint vásárlót,már kevésbé.
Egyszóval aki adózatlan jövedelem szerzést támogat az pusztuljon!
sokanvagyunk
Vitathatatlan ugye, hogy összefügg a téma a "szórakozás" rovattal... - bár ha a következményt nézzük?
csa-csa
@Csizmás Kond: mélyen egyetértek!
azért érdekelne miből van pénzük erre a sok carra az embereknek!
rezsire gondolom nem "fussa"!! Ha meg még tanul meglopja a szüleit? Mert hogy be nem vallja az tuti. Vagy lecsap bárkit ha kell hogy megvehesse azt a curva drogot.
Szvetlana
@csa-csa: Ha fiatal, és nincs jövedelme, meglopja anyját, nagyszüleit, vagy eladogat személyes holmikat.
Most mondjam azt, hogy úgykell a marhának, minek vesz meg minden szart. De ugyanakkor meg sajnálom, mert áldozat. Ez nehéz ügy
kkalman
Részvétem az elhunytak családjának!
Aljas, szemétláda, aki a patkánymérget árulta drog helyett. Vele fogyasztatnám el ezt a szart, ami két gyerek halálát okozta,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.