Gyárfás Tamás szerint Magyarország lesz a 2021-es vizes világbajnokság rendezője, de ha nem sikerül elnyerni ezt a jogot, lemond a Magyar Úszó Szövetségben (MÚSZ) betöltött elnöki tisztéről.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hát ma legalább három hátast dobtam. Inkább a röhögést választottam, mint a bosszankodást. Volt négy pályázó. Kettő visszalépett, maradt kettő. Két programmal, egyik 2019-ben, a másik 2021-ben. Ugye, maradt két ország. Egyiket Korea megkapta 2019-ben, már másikat hazánk 2021-re. Most akkor miért is parázott Gyárfás? Ettől egy fokkal komolyabbnak gondoltam, nem feltételeztem róla, hogy ilyen piti módon "fenyegeti" a vizisport-világot, hogy le fog mondani, ha nem kap hazánk lehetőséget. Akár lehetne ezzel a felhajtással a Fidesz alelnöke is, mert mint a fenti matematikai képlet mutatja, kamu volt az egész aggódás. Hajrá Gyárfás Tamás, csak így tovább. Nagyon fájlaltam volna - főleg ezek után -, ha nem marad a vizisport elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.