Orbánék 3500-as stadiont építenek, de a versenyszabályzat szerint ötezres kell. Lesz-e tavasszal meccs? A jelenleg érvényben lévő versenyszabályzat szerint a Puskás Akadémia nem játszhat NB I.-es futballmérkőzést a 2013/14-es kiírásban, a Felcsúton épülő Aranycsapat Stadionban, írja a taccs.hu. A Magyar Labdarúgó Szövetség szabályai szerint legalább 5000 fősnek kell lennie egy NB I.-es stadionnak, a felcsúti létesítményt azonban csak 3500-asra tervezték. A stadion egy másik kritériumnak sem felel meg: „Az üzemelő létesítményeknél a Szabályzat hatályba lépésekor meglévő állapot alapján kell hitelesíteni a nézőtéri előírásokat" – áll az MLSZ 2013. július 10-ei keltezésű Infrastuktúra-szabályzatában. Ebben az időpontban a stadion építési terület volt, így nem is vehették lajstromba pályaként.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Nafene... majd hozzácsapják orbán nappaliját és kertvégi pottyantósát is:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Halszem: Na neeee! Akkor le kell bontani a vezír házát, mert útban lesz!! :-))
qrumpli
Ez edzőpálya lessz csak emberek a valódi késöbb épül.
percsi
Ez a stadion pénzkiemelésre kellett! Kevesebb mint a fele elég a megépítésére, mint amennyit kivett a kasszánkból. Bízom abban, hogy hamarosan eljön az elszámoltatások ideje,
outsider
A kicigánygyerek magánstadionja, földbirtokosoknak, trafikosoknak...
Magyar ember úgysem láthatja belülről, a pórnépnek legyen elég az, hogy kifizethetik:)
aremy
@magyarbakancs: ami lába között van no azzal játszon ez a gonosz törpe de a sínek között!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.