Néhányan bizonyára úgy érzik a győri kosaraslányok közül, hogy még mindig egy rémálomban vannak.

A 85-ös főúton, Kapuvár és Vitnyéd között - egy szembejövő személygépkocsi vezetőjének hibájából - karambolozott az őket szállító autóbusz, fel is borult, s a szerencsétlenség során két vezetőjük, Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző életét veszítette - írja Blikk.

"Társaim többségéhez hasonlóan én is aludtam. Így aztán semmire nem emlékszem a balesetből, nem tudom, hogy pontosan mi történt. Szerencsére nincsenek komolyabb sérüléseim, ezért ki tudtam mászni az oldalára dőlő autóbuszból. Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok, kicsit szédültem" - mondta a Blikknek Mansaré Anna Manty, a válogatott játékosa.
A vezetők közül Szentendrei Áron hálát adhat a sorsnak, hogy nem volt a busz utasai között.

- Nem mentem vissza a csapattal a pénteki meccs után, mert az ifjúsági válogatottal is dolgozom, s a fiatalok éppen Sopronban edzőtáboroznak. El sem tudom képzelni, mi történt volna velem - sóhajtott a a csapat másodedzője.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Azt mondta valaki, hogy az autóbusz kormányát nem szabad hírtelen félrerántani, mert akkor felborul a busz. A buszvezetőnek az ő utasaira kell vigyázni, tehát vállalnia kell a szembeni ütközést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.