Varga József, egyike volt azon labdarúgóknak, aki megfelelő hozzáállással, elfogadhatóan robotolt a középpályán a románok elleni vb-selejtezőn. Megsérült, az észtek ellen nem játszhat. Ahogy Korcsmár sem sárga lapok miatt.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
Kevés! A fölrobbantás a megoldás, persze egérvárival együtt!:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Polygoner
Kevés! A fölrobbantás a megoldás, persze egérvárival együtt!:D
dömdödöm
A labdarúgás (angol eredetű szóval football, közhasználatú becenevén foci, de gyakran említjük magyarosítva futball-nak is) egy labdajáték, amelyet a pályán két, egyenként 11 labdarúgóból álló csapat játszik egymás ellen. A játék célja, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a labdát az ellenfél kapujába juttassák, és így minél több gólt szerezzenek.
A játékot főleg lábbal játsszák, de a játékos minden testrészét használhatja a labda irányítására, kivéve a két karját. Ez alól csak a kapusok kivételek, akiknek a tizenhatos vonalon belül nincs tiltott testrésze, azon kívül viszont ők is rendes mezőnyjátékosok.
Sok sikert ! :-)
ranger47
@dömdödöm: Nekem a "Besenyő Pista bácsi a fociról" című monológja jön be a nemzeti tébláb faláb mutyifoci hallatán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.