Amit Egervári Sándor három év alatt felépített, az 90 perc alatt óriási robajjal összeomlott. Papíron ugyan még van esély a vb-selejtezőcsoport második helyére, ép eszű ember azonban aligha hisz ebben a bukaresti 0-3 után. A magyar futballválogatott kapitánya, Egervári három év alatt elért ezt-azt, ám péntek este óta romokban hever a válogatottja. A Románia elleni meccs ugyanis maga volt a rém­álom, csak az volt a kérdés, a ha­zaiak rúgnak-e egy hatost? Köszönet nekik, hogy háromnál megálltak… Vajon Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, aki elvárja a szakembertől a brazíliai vb-döntőt, most mire gondol? Bár a bukaresti összeomlás után matematikailag van még pislákoló remény, ám a vb-rájátszással felérő második hely kiharcolásához csoda kell. Nem is egy csoda. Az emlékezetes megszégyenülés részese, Dzsudzsák Balázs kijelentette, nem csodálkozna, ha kedd este, az észtek elleni derbire kevesen lennének kíváncsiak a Puskás-stadionban.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Egervári elvtársnak ott helyszínen le kellett volna mondania. Ez lett volna a minimum. A játékosokat meg megbüntetni mert becsapták egész Magyarországot. Ilyen lélektelenül ugyanis nem lehet játszani a címeres mezben, erre nincs mentség. Bogdán kapus kivételével az összeset eltiltani a válogatott szerepléstől örökre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
Emberek a BALTÁS VEZÉR fiát kell játszatni a nemzeti tizenegyben, majd az apja REZSICSÖKKENTÉSSEL le kenyerezi az ÉSZTEKET.
Ha az sem segít, majd beszáll a csapatban ö is. Ha, ha, ha, ha...
keresztapa
Ezeknek már a gyalázás is dicséretként hangzik!
kkalman
@Dr. Felipe: A kisebbek is értek el sikereket. Hogy csak egyet említsek: Pécsi Dózsa SC - Newcastle United FC 2 : 0, 1970.11.04, amikor a Dózsa az idegenbeli vereség után, 11-es rúgásokkal (5-2) továbbjutott az Európai Városok Kupája, 2.fordulójából. Azóta sem volt akkora fociünnep Pécsen, de mostanában nem is lesz.
Tudom, a 2. forduló még nem a döntő, de napjaink nagy csapatai sem jutnak tovább a kupasorozatokban. Jó esetben egy döntetlen és egy vereség az eredményük, De inkább csak kettős vereség.
vidi500
Továbbra sem kaptam sehonnan sem választ az utóbbi 1 év során magyar válogatott fokozatosan romló teljesítményének az okaira. Egervári nyilatkozata meg "bicskanyitogató", mikor azt mondja: Amíg az elnök bízik bennem, hitelt ad nekem, addig a helyemen maradok. Úgy gondolom nem az elnöknek kell megfelelni, nem az elnök igényeire kell "gyúrni" hanem a nemzetnek, annak igényeit kell szem előtt tartani. Az ő munkáját nem az elnök fizeti, hanem a nemzet, ezért annak kell megfelelni.
kecskes laszlo
@Dr. Felipe: Volt előtte rangosabb is, Reál Madrid, Milanó, Internacionale - igaz,hogy nem az U Dózsa, mert voltak tőle jobbak is.
dr lóherre
@kkalman: MICSODA DICSŐSÉG VOLT AZ " AMATŐR" FOCINAK PÉCSET.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.