Felháborítónak tartja Egervári Sándor, volt szövetségi kapitány a felvetést, miszerint csak azért hívta be a válogatottba a Guzmics, Devecseri duót, hogy a Haladás drágábban adhassa el őket. Durván belerúgott a mifocink.com blogírója a hollandiai 1-8 után lemondott szövetségi kapitányba, Egervári Sándorba. A szerző szerint a Bukarestben és Amszterdamban is betliző Guzmics Richárd, Devecseri Szilárd duó csak azért lehetett válogatott, mert a kapitány baráti viszonyt ápol és közös focisulit üzemeltet Pomázon Halmai Gáborral, a két játékost foglalkoztató Haladás résztulajdonosával.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet, hogy a focinak is megvan a maga 20%-os embere? A játékosok adás-vételéről eddig nem nagyon lehetett olvasni, pedig ott is nagy pénzek mozoghatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Egervári helyében a "sikeres" romániai és hollandiai vendégszereplés után meg sem mernék nyikkanni, nem ám, hogy tiltakozni bármi ellen is, ami a sikertelenségre esetleg magyarázatot adhat.
coyote3
Cseppet rálátva a magyar focira, az ilyen beválogatások nem újak...
mátmar
A fociban évek óta csak a szarpofozás megy. Le kéne mondani a külföldi játékosokról. A sok akadémia részvételével kinevelni egy új LABDARÚGÓ generációt! Ha van megfelelő számú és minőségű játékosunk akkor engedélyezni és csakis akkor, hogy kimenjenek külföldre. Addig legfeljebb barátságos mérkőzéseket játszani. 5-8 év alatt rendbe lehetne hozni a játékot.Világhírű MAGYAR edzőkkel! Ja és még valami! Először bizonyítani, utána fizetni. Ne a pénzért játszanak, hanem a játék miatt!
Dr. Felipe
Hát a fegyver szerintem visszafele sült el ugyanis így az egész világ fogta a hasát a röhögéstől hogy milyen szerencsétlen belső védőink vannak. Ezeket eladni? Még ingyen se.
hallgatag
Sanyikám !!!
Te rágalmazod " mocskosul " magad !!!
Egy tükör, esetleg ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.