Kutasi Róbert REAC-klubigazgató szerint a magyar focisták havi bérét a világválság miatt havi 300 000 forint alatt kéne tartani. Körkérdés: mit szólnak a játékosok?

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tcat
De az nem lenne jó, mert bedurranna a karja a sok kalapemelgetéstől, így nem tudná tekerni a kormányt a verdában szervó ide-oda, szal gyalogohatna. Meg persze amúgy is drága a nafta a verdába, 300 kilóba nem fér már bele a tankolása.

Így a sok látogatásban a lábizmai is kikészülnek még a végén. Így edzeni se tudna, akkor meg pénz se kap a végén. Láthatod, hogy egyszerűen nem mehet 300K alá a fizu... :)
Tcat
Egyébként is először bizonyítsanak nemzetközi porondon újból a magyar foci, aztán lehet beszélni a 300K feletti bérezésről annak aki megérdemli...
tsabeeka
mondjuk így nem csodálom már egyáltalán azt, hogy mekkora adósságokat halmoznak fel a klubok. ha már egy demján szintű játékosnak is ekkora az igénye, akkor elég sok bérjellegű kiadás lehet. csak mivel cserébe meg csak akkora a teljesítménye, amekkora, így azért meg nem túl sokan mennek ki a meccsre.
tsabeeka
mégha demján lenne, de ráadásul demjén, bocs :)
blist
És mások nem elég, hogy kevesebb pénzből élnek, de ráadásul még ki is rúgják őket, ha azon a színvonalon dolgoznak, ahogy ezek fociznak...
tsabeeka
meg mások nem csak elképzelni tudják a 300 ezer alatt élést, hanem meg is valósítják. sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.