Négy nap után ismét használhatják az Auditól kapott autóikat a Győri ETO FC labdarúgói. Ahogy a megvonást, úgy ezt a lépést sem kommentálták az érintettek - írja szombati számában a Kisalföld.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajhagyma
a labdarugás mint nonprofit szervezet és utána csak mi fizetünk...
Desischado
Nyilván megkapták vitéz Felcsúti Orbánctól az ukázt, hogy nem bántani az én kis falábú focistáimat! Tudta egyébként valaki, hogy a 8:1 vereséggel zárult holland meccsen ott volt Dzsudzsák Balázska is, ő is játszott? Bár itt nem volt annyi suska, igaz, Balázs? Ez is csak a pénzt nézi, ha nem fizetnek, sz@rul játszik, vagy nem érdekli. Ezeket elküldeném közmunkára, ott lenne valami hasznuk! Ennyi erővel foghatnánk bárkit az utcáról, még az is jobban játszana! Részemről maradok Tsubasánál, Hyugánál, és Wakabayashinál, ha jó focit akarok látni!
kopeba
De remélem a motort kivették belőle, úgy kapták vissza.
Tootsy
Nem "elvettek toluk az Audikat", hanem csak a kotelezo szervizelesre gyujtottek be azokat... Na mondd mar, 4 napig villamosoztak, buszoztak, taxiztak,... Nagy dolog,... Mindenesetre most bevaghatjak a durcit, "kis penz, kis foci, ..." cimmel...:o((( viktorka most majd rohan, es valami mas modon okoz nekik karteritest,...:o((
stone
...ilyen rövid idő alatt jelentheztek az elvonási tünetek?
kukac50
Nem adnék Nekik csak kenyeret és vizet,majd ha tudnak rendesen játszani, majd akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.