Szoboszlai Dominik nemcsak a magyar fociválogatott csapatkapitánya, hanem a Liverpool sztárjátékosa. Onnan évente 3,4 milliárd forintot kap, ami hetente 65 millió forintot jelent. Erre még rájönnek a bónuszok a sikerekért és a gólokért.

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa, egyben a magyar nemzeti válogatott csapatkapitánya elég szép summát keres a focizásból.Megéri sztárnak lenni – Kiderült, mennyit keres naponta Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik fizetése egy vagyon a Liverpoolnál/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pusztán a tények: Szoboszlai, ajelenlegi magyar futball sztárja már 2017-ben a világ legsikeresebb játékosai között volt a The Guardian szerint – írja a velvet.hu. Már két alkalommal is a legdrágább magyar focista volt, először a Leipzighez, majd a Liverpoolhoz szerződtették.

A magyar sportolónak a Liverpoolnál nincs rossz dolga, ugyanis évente 3,4 milliárd forintot keres, ez heti viszonylatban több mint 65 millió forint, naponta pedig több mint 9 millió. Így nemcsak a legjobban fizetett magyar játékos, hanem a Liverpool csapatának is az egyik legjobban fizetett focistája.

Ráadásul az alapfizetés mellé bónuszok is járnak, így különböző sikerekért és gólokért is jár extra pénz. Ezt valószínűleg a Liverpool nem bánja, hiszen a magyar focisztár eddig hozza, amit elvárnak tőle.

Forrás: velvet.hu, colore.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Annyira szánalmas, hogy ennyit ér a foci. Még ha jó foci is. Abnormális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.