Harsányi Levente műsorvezető is alaposan kiakadt a Georgia-Portugál meccs eredményén. Az egész focivilágról megvan a véleménye és már nincs is nagyon kedve leülni megnézni a többi meccset.

Mint ahogy arról a propeller.hu is beszámolt, azzal, hogy Georgia 2-0-ra megverte Portugáliát, a magyar labdarúgó-válogatott kiesett a németországi Európa-bajnokságon. Az eredményen Harsányi Levente műsorvezető is kiakadt – írja a blikk.hu.

Harsányi Levente rendesen kiosztotta a focistákat: „heti több száz millió forintokat kereső klubrabszolgák… nemzeti mezben alibiznek"

Harsányi Levente kiakadt a focivilágra/Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Harsányi Levente az Instagram-oldalán fakadt ki, és egy hosszú bejegyzésben fejezte ki az ellenérzéseit főként a portugál csapattal kapcsolatban.

„Topbajnokságokban kizsigerelt zsoldosokat látok a pályán, győzni nem akaró robotokat, akik elveszik tőlünk a sport, a foci szépségének szinte minden rezdülését. Heti több száz millió forintokat kereső klubrabszolgák, akik a nemzeti mezben alibiznek le meccseket nézők milliói előtt, akik a spórolt pénzükön kimennek a stadionba, és azt látják, hogy a belga válogatott tagjai egy szöglet után három érintésből inkább hazaadják, mint hogy megpróbálnának gólt lőni. Elveszett az igazság, nincs is nagyon kedvem leülni már, és megnézni a többi meccset”

– elemezte a helyzetet Harsányi, aki: nem szeretné elfogultan, csak magyar szemüvegen keresztül látni és nézni az Eb-t. Azt írta:

„nekem a foci veszett el, a szépség, a lendület, a mosoly, egy jó csel, egy finom megoldás és sorolhatnám.”

- fogalmazott, majd hozzátette: ennek ellenére ma kimegy a fiával a kertbe, és focizik egy jót, az igazi boldogság az ő szemében látja a tüzet és a jókedvet a focihoz.

„Legyen újra tiszta és sporttal teli a labdarúgás”

- írta végezetül.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.