Orbán Viktor miniszterelnök szerint egyetlen ország sem nélkülözheti egykori nagy játékosait és nem mellőzheti a saját hagyományait, ezért a volt nagytekintélyű labdarúgókat és edzőket különösképpen meg kell becsülni.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát zorbánc elvtárs, belőled nem sikerült sem focistát sem rendes embert nevelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Mutyikirály cigánypáva megmondja a frankót...
kiskutyauto
Na és mégis gazember hogy akar rendes embert nevelni?
kkalman
Mi a terv azokkal, akik nem fociznak? Ők mind nem rendes emberek? Orbán még a nagy szerelme, a foci kapcsán sem tud rendesen elmondani három mondatot. És vannak, akik még mindig úgy tekintenek rá, mint egy Istenre. Az meg, hogy a mai, fiatal focistákat rendetlennek tartja, mindent elmond róla.
dömdödöm
Orbán: " Először rendes embereket kell nevelnünk a focistákból "
Látod milyen hülye vagy ? A jó focista mind csibész ,olyan mint ha életedben egy percet sem footballoztál volna te szerencsétlen :-( :-( :-(
Senara
Először rendes embereket kell nevelnünk a focistákból ...azt a mindenit megmondta a tutit a stadion tulajdonos , és ha már rendes emberek focizni is tudnak majd ? A cél Bundesliga 12 szintjét elérni ! Éljen a párt , előre az orbáni úton az útmutatásai alapján . Sikert sikerre halmozunk Felcsút Magyar Nemzeti válogatott sc legyőzi a világ összes csapatát , mert rendes emberek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.